Belles elever-Del 7

Belle vaknade en grotta. De var mörkt och fuktigt. Belles skor, örhängen och diadem var borta. Istället hade hon fått på sig ett halsband. Hur, viste inte Belle. Hon hade ett ärr efter Stills skott och hon hade fortfarande lite svårt att andas. Hon kröp ihop i ett hörn i grottan efter hon hade kollat om dörren var låst. Hörnet var de enda stället där det fans lite ljus.

Hon viste inte vad hon skulle göra. Hennes vän hade blivit ond och hennes bästa vänner skulle bli krigare på främmande planeter och dimensioner.
Myrorna förde alla eleverna (Alla utom Still) till en sal under marken. Den var full av trolldrycker och maskiner. När myrorna lämnat dem kom Geo fram bakom en stor maskin.
- Var inte oroliga. Belle är inte död. Men ni kommer önska att ni var de när ni får reda på vad jag ska göra med er. Still!
Still kom fram bakom samma maskin som Geo hade gjort. Still vacklade fram och föll på knä. Hans panda färger var bleka och hans vingar var borta. Han skakade på alla fyra.
- Still! Fly! Han kontrollerar dig inte längre.
Ropade Amylie.
- Varför skulle jag vilja fly? Jag är som Geos son.
Still slutade skaka när han sa det och han lyfte på huvudet. Hans bruna ögon var nu röda. Det växte snabbt ut röda vingar på Still. Med ett ondskefullt leende ställde sig Still sig upp bredvid Geo.

- Jag ska hjälpa Geo att bli den mäktigaste trollkaren i världen! Det ska ni också göra.
Han kastade stjärnstoft på dem. När stoftet landat på de började de springa mot dörren men innan de han fram, lydde inte deras kroppar dem. Still hade de i sitt grepp. Amylie gissade på att han blodbände. För han kontrollerade inte riktigt magin på samma sätt som Geo hade gjort på Still, tänke Amylie. Still drog dem till sig. Han tittade dem i ögonen. Fimmy och Phill, som inte var så tuffa, var väldigt rädda och andades fort. Men Musa och Amylie visade ilska.
- Still, gör dem till mina slavar.
Befallde Geo. Med glödande ögon svarade Still:
- Med nöje mästare.
Han låste fast alla utom Amylie i handlederna på en av grottväggarna med magi. De såg hur Still drog med Amylie till den stora maskinen som han hade kommit fram bakom innan. Han kastade in Amylie i den. Geo som stod bredvid stängde dörren. Still lät sin hand fyllas med magiglitter. Men de var inte hans vandliga, utan svart, svarta och röda glitterliknande magispån. Han sköt magiglittret in i en lucka som ledde in i maskinen där Amylie var. När han sköt blev magiglittret till energistrålar av magi. Hon skrek under hela tiden som Still sköt. Musa ville hjälpa men hon kom inte loss. Fimmy tryckte sitt huvud gråtande mot Phill, som skräckslaget hörde på när Amylie led. När Still slutat att skuta började maskinen lysa och Amylie började skrika ännu högre. Efter någon minut öppnades maskinen. De kom ut rök som tonade bort när Amylie steg ut. Hon vacklade, som Still hade gjort. Skakande föll hon handlöst ner på marken. Hon skakade en stund på golvet med både rädsla och smärta i ansiktet. När hon slutat skaka öppnade hon ögonen, de var röda. På Still var bara irisen röd men på Amylie var både ögonvitan, irisen och pupillen röda. De såg själlösa ut. De växte ut röda vingar på henne väldigt snabbt efter hon hade rest sig upp. Hon hade inget uttryck i ansiktet, hon bara stod där och väntade på årder.
- Redo Musa?
Frågade Still.
- :mad: Ditt lilla kräk! :mad: Varför är hela Amys ögon röda, Geo?!
- Hehe. Jag föredrar mina slavar själlösa. Men Still verkade så… naturligt ond. Han har säkert idéer jag kan ha nytta av. Och han kan ju inte komma på några om han inte har någon själ.
Still och Amylie tog loss Musas bojor och höll henne sen i varsin arm medan de ledde henne mot maskinen.
- Vad gör du av våra själar Geo!!
Skrek Musa innan hon blev inkastad i maskinen. Innan Geo stängde svarade han:
- Ähh, de förvaras någon stans inom dig. Den finns inom dig men den kan inte styra dig. Jag skulle ju kunna ta de ifrån er… men vad skulle jag göra med tre unga själar?
- Tre?
Geo stängde dörren och lät Still göra sitt medans han gick fram till Phill som hade påpekat ”tre”.
- Just de! Tre. Vad ska jag med dig till? Du är yngst, kortast, troligtvist svagast och har den klenaste magin. Jag ska inte slösa Stills magi på att göra dig ond.
Musa och Amylie kom bakom Geo och började lossa på Fimmys bojor. Geo gick tillbaka till Still medans Fimmy bönade:
- Nej!! Sluta!! Ni är förtrollade!! Släpp!!
Still log ondskefullt när hon såg Fimmys tårar falla.
- Vänta! Får… får jag göra en sak innan jag blir själlös ;(?
Frågade Fimmy. Hon vände sig om, sprang mot Phill och kysste honom! En lång kyss var de. En sån som man bara ser på filmer, tänkte Phill innan de tog Fimmy ifrån honom. Musa höll henne i armarna och ledde henne in i maskinen. Innan Fimmy kastades in sa hon till Phill:
- Ingen fara. De kommer lösa sig, det gör de alltid :)
Phill var några meter ifrån men han hörde vartenda ord. Fimmys leende fick honom att känna sig tröstad men han såg även sorg och tvekan i leendet. Phill hörde hur Fimmy skrek. Han hade inte varit rädd när Amylie och Musa hade skrikit men de var annat med Fimmy. Hans ögon fylldes med tårar för att han inte kunde göra något för att rädda henne. Han försökte flyga och dra i bojorna men Still sköt Phill enda tills han slutade. När Fimmy kom ut kämpade hon för att inte påverkas av magin. Hon kände hur den blev starkare och starkare. Hon vacklade runt och försökte stå i mot.
- Grrr, jag sviker dig inte Belle, jag ska stå i mot!!!
- Det är bra Fimmy! Stå i mot.
- Jag ska inte bli påverkad!! Jag ska…
Innan hon han avsluta stannade hon. Hennes ögon blev röda och röda vingar växte ut på henne. Precis som på de andra.

- …Jag ska tjäna dig mästare.
Avslutade Fimmy och bugade för Geo.
- Vad vill du att vi gör med Phill, mästare?
Frågade Still. Phill blev nervös.
- Phill? Jag har ingen användning för honom.  Ta bort hans krafter, sen kan du slänga honom till Belle. Och just de! Ni ska ju få era trollstavar tillbaka.
Geo gav Still alla stavar. Till och med Belles och Phills. Phill gjorde så Belles och Phills stavmagi överfördes till sin egen stav. När han gjort det slängde han ifrån sig de båda stavarna som nu var helt tomma på magi. Sen tittade han bort mot Phill, med dedär läskiga leendet.
- Tjejer, kasta in honom i maskinen.
Befallde Still. De tre gick bort mot honom. De lossade på bojorna och förde honom till maskinen. Phill gjorde inget motstånd. Han viste att de bara skulle bli värre om han gjorde det. Innan de han slänga in Phill i maskinen började Geo gå mot utgången.
- Jag måste göra en sak. Kom till mig när ni är klara. Jag finns i balsalen.
När Geo hade gått, släppte tjejerna Phill. Han tittade frågande på Still.
- Varför ska jag låta din magi gå till spillo? Den är visserligen klen men magi är endå magi.
Still gick fram till Phill. När Still började backa från han befallde Still tjejerna att hålla fast honom.
- Ingen fara du kommer inte att känna något.
Still sträckte fram sin hand mot Phills bröst. Då började de överföras magi från Phill till Still. Phill märkte snabbt att Still hade ljugigt, de gjorde väldigt ont. Phill försökte fly men tjejerna höll fast honom väldigt hårt och även i vingarna.
- Slit så mycke du vill. Du kommer ingen vart.
- Aaaaa, Snälla sluta!!! ;(
Still hade nästan fått all Phills magi då Phill började sparka på honom för att fly. Han sparkade mitt på axen, de var Stills svaghet. Han hade brutit den en gång så han var väldigt öm där. Så han ryggade tillbaka och ramlade bakåt. Medans Still låg där på marken passade Phill på att fly. Han slog Musa på smalbena så att hon skulle släppa hans vingar. De funka. Så han flög så högt upp an kunde med Amylie och Fimmy på varsin arm. De höll kvar trots att han flög som en galning! När han märke att Still började resa på sig var han tvungen att få de att släppa innan Still tog fast honom. Så han slog sina armar i grottväggen. De släppte till sist och Phill flög ut ur rummet. Men innan han, han komma ut så tog Still sin stag och kastade en förtrollning på honom.
När Phill kom ut ur rummet blev han blind av förtrollningen. Hon försökte flyga utan sin syn men utan förvarning krockade han i en vägg. Still kom flygande bakom honom. Han släpade Phill en bit innan han stannade utanför en dörr. Still låste upp dörren genom att sätta sin trollstav framför en liten maskin som var bredvid den stora dörren.
- Var för du mig?
Frågade Phill oroligt.
- De listar du nog ut snart.
Dörren öppnades och Still kastade hårdhänt in Phill efter att han hade satt på Phill ett guldhalsband. Dörren stängdes med en smäll. Phill hörde någon gråta tyst.
- Hallå? Någon där?
Ropade Phill ut i mörkret.

Belle lyfte på huvudet. Hon kände igen rösten. Phill kom krypande mot Belle. När hon såg vem det var, kastade hon sig mot honom.
- Åhh, Phill! Det är du!
- Belle? Belle! :D Det är du va?
- Men Phill! Det är klart att det är jag :D Det ser du väll?
- Jag önskar att jag kunde men… Still gjorde mig blind.
- :O


Postat av: PandanLollo99

Dina sagor är jättebra! Ursäkta om du tycker jag är tjatig men ajg har ställt två frågor på inlägget med Belle och eleverna del 6.

2010-08-31 @ 17:33:53
URL: http://soffanblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Jojjo

Bra saga! Det märks att du har jobbat hårt. :>

2010-08-31 @ 17:56:19
URL: http://soulsintherain.blogg.se/
Postat av: lyre6

du lomis du gör jätte bra historia jag länktar till nästa del avv Belle och eleverna

2010-08-31 @ 18:50:46
Postat av: Haval B Aziz

Tjohooo... hur mås? ha det så kalas

2010-08-31 @ 19:09:50
URL: http://havii.blogg.se/
Postat av: avrilpanda

ojhur ska det gå för phill+??+++?++ =längtar till nästa del

2010-08-31 @ 19:38:21
URL: http://www.panfu.se
Postat av: Blommo98

Hej lomise!

min vän eidisis ska ha ett födelsedags kalas på fredag hon fyller 11 år skulle du vilja komma?

lite information.

dag: fredagen den 3 september

servar:woodyland

plats: diskoteket i slottet.

tid: 14:30 ungefär



du behöver inte svara vi ser om du kommer eller inte

kram kram

//blommo98 :)

2010-08-31 @ 19:59:10
URL: http://blommo.blogg.se/
Postat av: adnan_von_panfu

ja har en fråga till frågor och svar, om du kollar på min blogg så har ja frågor.

vill du att ja ska ändra nått, kolla på bloggen

2010-08-31 @ 20:01:22
URL: http://kittytonyvonpanfu.blogg.se/
Postat av: Vilva

Åhhh, så spännande!

Men hur många delar är det?

2010-08-31 @ 22:24:07
Postat av: petshop00

Lomise Hur många delar är det i sagan

2010-09-01 @ 07:27:00
Postat av: Pandania00

Gud vad spännande! Kan knabbt vänta ;)

2010-09-01 @ 16:57:37
Postat av: siik

hej lomise jag vill tipsa om min blogg www.panfusiik.blogg.sse

2010-09-04 @ 19:32:28
URL: http://hej Lomise!
Postat av: siik

hej lomise jag vill tipsa om min blogg www.panfusiik.blogg.sse

2010-09-04 @ 19:33:04
URL: http://hej Lomise!
Postat av: siik

2010-09-05 @ 09:40:01
URL: http://jag menar www.panfusiik.se inte sse
Postat av: siik

2010-09-05 @ 09:41:24
URL: http://jag menar www.panfusiik.se
Postat av: siik

ja www.panfusiik.blogg.se

2010-09-05 @ 09:44:14
URL: http://jag menar www.panfusiik.se
Postat av: Sara

Hej, fin blogg! :)

2010-09-05 @ 09:54:40
URL: http://lipglossarna.blogg.se/
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.



Var gärna med & tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara att radera den hära kommentaren eller nå:)



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-09-05 @ 10:37:04
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: himeln11

Dumma Still!!! :´( Han är så...idiotisk!!! :S

2011-01-20 @ 14:31:08

Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0