Still är tillbaka-Del 5

Mohahaha!! JAG är såå grym på att läsa!! Här är sagan, del 5 :P Och för att det inte ska bli svårt att läsa är det i tunn text fast att det är JAG som läser!

Lomise berättade allt för Pomis.  Stella17 satt tyst bredvid. När hon var klar frågade Pomis vad hon tänkte göra nu. ”Jag vet inte. Vi måste ju få tillbaka dem men… jag vet inte :(… Om du, Pomis, läser in mig och Stella så…” Stella skakade på huvudet. ”Nej, nej! Jag vill inte in i Stills berättelse!” ”Men du kanske kan läsa in mig och Lomise?” Frågade Pomis. Stella17 nickade.

Men Lomise såg inte nöjd ut. ”Vi klarar oss inte ensamma, Pomis. Vi behöver en modig panda som kan ALLT om böcker!”
(10 min senare)

”Lomise! Jag vill inte med!” Lomise drog i Lunie som höll tag i ett träd. ”Jo! Vi måste få tillbaka dem!” Pomis och Stella började också dra. ”Nej!”

”Lunie, Jo!” Efter att Lunie släppt och tagit tag i ett nytt träd ett par gånger så gav hon sig. De fyra gick hem till Lunie. ”Lunie, innan vi åker in måste du ta av dig din hatt. Tänk om den blåser iväg :S” Men Lunie vägrade.

De tog bara med sig lite nödvändiga saker i en väska. ”Kom ihåg Stella. Läs pappret jag skrev åt dig exakt klockan nio i kväll. Annars är vi fast! Men läs in oss nu.” Stella17 tog fram ett av sina papper och började läsa fram tre fåglar som förhoppningsvis skulle bytas ut mot Pomis, Lunie och Lomise.


Still hade skrivit en massa djur och panda beskrivningar som Stella kunde byta ut mot hans fångar.
Det var gryning. Tre sparvar satt på en gren. Den ena hade gröna ögon. De andra hade svarta. Den med gröna ögon började hacka på den andra. Allt hackande fick den andra att bli röd av blod. Den tredje blev arg och började hacka på den första. Även den blev röd av blod. När blodet hade runnit av de två fåglarna var fjädrarna färgade till röda…”

Stella tittade upp. Vännerna var borta och tre sparvar satt på en stol som var en bit bort. Hon tittade noga på dem. De var två röda och en brun. Den bruna hade gröna ögon och de röda hade svarta. ”Varför är det just ögonen som alltid blir fel!?” Mumlade Stella17 för sig själv.


Postat av: Anonym

bra saga du har lomise!

2010-10-26 @ 13:48:58
URL: http://emilio10.bloggplatsen.se
Postat av: Apan00

Spännande saga! :)

2010-10-26 @ 16:39:18
Postat av: mollymo

Lomise? Kan du säga hur man gör du vet där det var gult förut nu har du ändrat vit du vet backrund,Till där texten är under fattar du till flowers mallen?

2010-10-26 @ 16:56:30
URL: http://ylloms.blogg.se/panfu
Postat av: Lunie

Vad är det för kläder jag har? Kan du skicka eller lägga ut bilder där du har på dig alla betättelsefigurernas kläder?

2010-10-31 @ 17:36:30

Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0