Måndags o Torsdags

De var de enda dagarna förra veckan som var kul :/ Eller som det faktiskt hände något särskilt på.. :P

Vi hade temavecka förra veckan så vi slutade tidigare och gjorde andra saker. På Måndagen hade vi ett FN möte :) Vi hade förberätt oss på det i flera veckor. Oturligt nog blev min grupp USA. Man kan tro att det är bra men på FN möterna är alla emot USA hela tiden!

Man skulle klä sig så som folk från sitt land klär sig. Och här var Arabländerna XD De hade massa låsas vapen och sånt :P Alla förutom deras land hade vanliga kostymer på sig :)

Här är min grupps bord. Vi pyntade det med fina USA grejer :)

Vi fick glass mer världens goaste kola/choklassos :D





Och nu till Torsdagen. Då hade vi en gäst. David Lega. Han kom dit och pratade om Självsjänsla :) Han är politiker. Men varför just han kom dit var för att han har ett särskilt handikap, hans armar funkar inte och hans ben är för korta. Jag mins inte vad det hätte :/ Men han har i alla fall en ascool rullstol som han liksom cycklar med ^^ Efter han hade pratat så fick alla i skolan se på medans han spelade Xbox mot några i sjuan. Han använder tårna, så coolt! Han ägde ut alla som försökte slå honom X)

Han skulle visa sin autograf. Såhär ser den ut, han skriver med munnen, alla blev helt paff när han skrev skrivstil! Okej, han har tränat... men endå!

Och inte nog med det, vi fick kebab! Yum yum!!

Och sen igår så fick jag godkänt på moppeteorin! Så om några veckor kommer jag få köra moppe!! :D

Postat av: Ass3 :P

var det turkarnas grupp (Dem har ju gjort kebaben -.-)

2011-11-04 @ 17:37:21

Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0