Treriksröset

Jag var på treriksröset i Söndags. Alltså har varit i Sverge, Norge, Finland flera gånger. <-- Jag och min bror
Jag åkte världens längsta linbarna igår också (om du ska åka den nån gång: TA MED FIKA! annars blir de tråkit!) men batterierna på kameran tog slut så de blir billder nån annan gång.

Dumma internet :(

Jag har inte skrivit på ett tag som  ni sett. De är för internet inte har funkat där jag har varit på min semerter men nu funkar de på de stora vägarna. Jag är hemmapå Lördag så då blir de massa inlägg!!!

Fabulous-låten på olika sättSen var det en till bra men den fick jag inte ta in så klicka här istället--> http://www.youtube.com/watch?v=RqXnaNyyvIU

Petshop_Bokmärken

Här är lite om Petshop


Hällsning till farmor

Eftersom jag är på semester vill jag gärna hällsa till min farmor.
HEJ FARMOR, OCH TACK FÖR DU PASSAR SIXTEN & GIZMO !
Gizmo-Latmons

Kick off

Nu ska jag berätta lite om kick off serien.
De är en serie produsrerad av  Yokaj Studio i Sverge.
På mina länkar kan ni klicka på Kick off och få veta mer.
<--Skaparna --><--Serien
De är även bästa sere 2008

Panda gaga

Jag hitta en bild på de riktiga Lady gaga kläderna  som panfu har härmat. Likt va?

Ballerina

Gillar du ballerina? De gör jag. Jag hitta en tävling om att skriva en låt om ballerinas kex. http://ballerina.se.customer.i8t.com/ <-- Här hittar du musiken som man ska skriva text till, alla ballerinor, villka städer turnén kommer  vara och massa annat.

Lady gaga

Eftersom lady gaga fins som kläder på panfu tängte jag visa hur man sminkar sig som hon eftersom jag hitta ett så bra klipp på You tobe.
 

På Dundret


Idag var jag på dundret. De är ett berg i närheter. Jag såg (tydligen) 11% av sverge. Jag skulle lagt in bilder men jag kan inte nu men inte orolig, jag lägger in de en annan dag. Men tills dess: här är fler bilder av mina katter.<-- Sixten <-- Gizmo.

Mera kommer

Just nu är jag i Lappland med pappas dator så jag kan inte skriva de jag sparat hemma. Men när jag är hemma om ca 1 vecka ska jag blogga som en tok
Här är mina katter när jag fick dom

Nya kläder på panfu

Har ni sätt den nya Miley-locken den påminner mycke om hon. De är nog den fjärde kändis stilen i panfu. Detta är hanna på panfuHär är listan villka kendislocker som fins
  1: Michael Jackson
  2: Blandat men killarna från the jonas brothers
  3: Lady gaga
  4: Miley
 (5: Spindelmannen)

Om mig

Hej och välkommen till min nya blogg. Jag lovar att göra den mycke bättre än hur den är nu. Den är ju bara några minuter gammal. Men så småningom kan ni läsa om Panfu, mina katter och lite annat.

Välkommen till min nya blogg!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1021137/lomise-blogg?claim=588mgqakrwa">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0