Slottsskogen

Idag var jag och klassen i Slottskogen i Göteborg :)
Det kom en påfågel som rymt :S
Typ 3 pers skulle "låna" min kamera hela tiden så jag fick många bilder ;)
Men nu är jug ganska sjuk och missade min dykträning för det ;(
Bilder:):


Brännboll:
Belles elever-Del 7

Belle vaknade en grotta. De var mörkt och fuktigt. Belles skor, örhängen och diadem var borta. Istället hade hon fått på sig ett halsband. Hur, viste inte Belle. Hon hade ett ärr efter Stills skott och hon hade fortfarande lite svårt att andas. Hon kröp ihop i ett hörn i grottan efter hon hade kollat om dörren var låst. Hörnet var de enda stället där det fans lite ljus.

Hon viste inte vad hon skulle göra. Hennes vän hade blivit ond och hennes bästa vänner skulle bli krigare på främmande planeter och dimensioner.
Myrorna förde alla eleverna (Alla utom Still) till en sal under marken. Den var full av trolldrycker och maskiner. När myrorna lämnat dem kom Geo fram bakom en stor maskin.
- Var inte oroliga. Belle är inte död. Men ni kommer önska att ni var de när ni får reda på vad jag ska göra med er. Still!
Still kom fram bakom samma maskin som Geo hade gjort. Still vacklade fram och föll på knä. Hans panda färger var bleka och hans vingar var borta. Han skakade på alla fyra.
- Still! Fly! Han kontrollerar dig inte längre.
Ropade Amylie.
- Varför skulle jag vilja fly? Jag är som Geos son.
Still slutade skaka när han sa det och han lyfte på huvudet. Hans bruna ögon var nu röda. Det växte snabbt ut röda vingar på Still. Med ett ondskefullt leende ställde sig Still sig upp bredvid Geo.

- Jag ska hjälpa Geo att bli den mäktigaste trollkaren i världen! Det ska ni också göra.
Han kastade stjärnstoft på dem. När stoftet landat på de började de springa mot dörren men innan de han fram, lydde inte deras kroppar dem. Still hade de i sitt grepp. Amylie gissade på att han blodbände. För han kontrollerade inte riktigt magin på samma sätt som Geo hade gjort på Still, tänke Amylie. Still drog dem till sig. Han tittade dem i ögonen. Fimmy och Phill, som inte var så tuffa, var väldigt rädda och andades fort. Men Musa och Amylie visade ilska.
- Still, gör dem till mina slavar.
Befallde Geo. Med glödande ögon svarade Still:
- Med nöje mästare.
Han låste fast alla utom Amylie i handlederna på en av grottväggarna med magi. De såg hur Still drog med Amylie till den stora maskinen som han hade kommit fram bakom innan. Han kastade in Amylie i den. Geo som stod bredvid stängde dörren. Still lät sin hand fyllas med magiglitter. Men de var inte hans vandliga, utan svart, svarta och röda glitterliknande magispån. Han sköt magiglittret in i en lucka som ledde in i maskinen där Amylie var. När han sköt blev magiglittret till energistrålar av magi. Hon skrek under hela tiden som Still sköt. Musa ville hjälpa men hon kom inte loss. Fimmy tryckte sitt huvud gråtande mot Phill, som skräckslaget hörde på när Amylie led. När Still slutat att skuta började maskinen lysa och Amylie började skrika ännu högre. Efter någon minut öppnades maskinen. De kom ut rök som tonade bort när Amylie steg ut. Hon vacklade, som Still hade gjort. Skakande föll hon handlöst ner på marken. Hon skakade en stund på golvet med både rädsla och smärta i ansiktet. När hon slutat skaka öppnade hon ögonen, de var röda. På Still var bara irisen röd men på Amylie var både ögonvitan, irisen och pupillen röda. De såg själlösa ut. De växte ut röda vingar på henne väldigt snabbt efter hon hade rest sig upp. Hon hade inget uttryck i ansiktet, hon bara stod där och väntade på årder.
- Redo Musa?
Frågade Still.
- :mad: Ditt lilla kräk! :mad: Varför är hela Amys ögon röda, Geo?!
- Hehe. Jag föredrar mina slavar själlösa. Men Still verkade så… naturligt ond. Han har säkert idéer jag kan ha nytta av. Och han kan ju inte komma på några om han inte har någon själ.
Still och Amylie tog loss Musas bojor och höll henne sen i varsin arm medan de ledde henne mot maskinen.
- Vad gör du av våra själar Geo!!
Skrek Musa innan hon blev inkastad i maskinen. Innan Geo stängde svarade han:
- Ähh, de förvaras någon stans inom dig. Den finns inom dig men den kan inte styra dig. Jag skulle ju kunna ta de ifrån er… men vad skulle jag göra med tre unga själar?
- Tre?
Geo stängde dörren och lät Still göra sitt medans han gick fram till Phill som hade påpekat ”tre”.
- Just de! Tre. Vad ska jag med dig till? Du är yngst, kortast, troligtvist svagast och har den klenaste magin. Jag ska inte slösa Stills magi på att göra dig ond.
Musa och Amylie kom bakom Geo och började lossa på Fimmys bojor. Geo gick tillbaka till Still medans Fimmy bönade:
- Nej!! Sluta!! Ni är förtrollade!! Släpp!!
Still log ondskefullt när hon såg Fimmys tårar falla.
- Vänta! Får… får jag göra en sak innan jag blir själlös ;(?
Frågade Fimmy. Hon vände sig om, sprang mot Phill och kysste honom! En lång kyss var de. En sån som man bara ser på filmer, tänkte Phill innan de tog Fimmy ifrån honom. Musa höll henne i armarna och ledde henne in i maskinen. Innan Fimmy kastades in sa hon till Phill:
- Ingen fara. De kommer lösa sig, det gör de alltid :)
Phill var några meter ifrån men han hörde vartenda ord. Fimmys leende fick honom att känna sig tröstad men han såg även sorg och tvekan i leendet. Phill hörde hur Fimmy skrek. Han hade inte varit rädd när Amylie och Musa hade skrikit men de var annat med Fimmy. Hans ögon fylldes med tårar för att han inte kunde göra något för att rädda henne. Han försökte flyga och dra i bojorna men Still sköt Phill enda tills han slutade. När Fimmy kom ut kämpade hon för att inte påverkas av magin. Hon kände hur den blev starkare och starkare. Hon vacklade runt och försökte stå i mot.
- Grrr, jag sviker dig inte Belle, jag ska stå i mot!!!
- Det är bra Fimmy! Stå i mot.
- Jag ska inte bli påverkad!! Jag ska…
Innan hon han avsluta stannade hon. Hennes ögon blev röda och röda vingar växte ut på henne. Precis som på de andra.

- …Jag ska tjäna dig mästare.
Avslutade Fimmy och bugade för Geo.
- Vad vill du att vi gör med Phill, mästare?
Frågade Still. Phill blev nervös.
- Phill? Jag har ingen användning för honom.  Ta bort hans krafter, sen kan du slänga honom till Belle. Och just de! Ni ska ju få era trollstavar tillbaka.
Geo gav Still alla stavar. Till och med Belles och Phills. Phill gjorde så Belles och Phills stavmagi överfördes till sin egen stav. När han gjort det slängde han ifrån sig de båda stavarna som nu var helt tomma på magi. Sen tittade han bort mot Phill, med dedär läskiga leendet.
- Tjejer, kasta in honom i maskinen.
Befallde Still. De tre gick bort mot honom. De lossade på bojorna och förde honom till maskinen. Phill gjorde inget motstånd. Han viste att de bara skulle bli värre om han gjorde det. Innan de han slänga in Phill i maskinen började Geo gå mot utgången.
- Jag måste göra en sak. Kom till mig när ni är klara. Jag finns i balsalen.
När Geo hade gått, släppte tjejerna Phill. Han tittade frågande på Still.
- Varför ska jag låta din magi gå till spillo? Den är visserligen klen men magi är endå magi.
Still gick fram till Phill. När Still började backa från han befallde Still tjejerna att hålla fast honom.
- Ingen fara du kommer inte att känna något.
Still sträckte fram sin hand mot Phills bröst. Då började de överföras magi från Phill till Still. Phill märkte snabbt att Still hade ljugigt, de gjorde väldigt ont. Phill försökte fly men tjejerna höll fast honom väldigt hårt och även i vingarna.
- Slit så mycke du vill. Du kommer ingen vart.
- Aaaaa, Snälla sluta!!! ;(
Still hade nästan fått all Phills magi då Phill började sparka på honom för att fly. Han sparkade mitt på axen, de var Stills svaghet. Han hade brutit den en gång så han var väldigt öm där. Så han ryggade tillbaka och ramlade bakåt. Medans Still låg där på marken passade Phill på att fly. Han slog Musa på smalbena så att hon skulle släppa hans vingar. De funka. Så han flög så högt upp an kunde med Amylie och Fimmy på varsin arm. De höll kvar trots att han flög som en galning! När han märke att Still började resa på sig var han tvungen att få de att släppa innan Still tog fast honom. Så han slog sina armar i grottväggen. De släppte till sist och Phill flög ut ur rummet. Men innan han, han komma ut så tog Still sin stag och kastade en förtrollning på honom.
När Phill kom ut ur rummet blev han blind av förtrollningen. Hon försökte flyga utan sin syn men utan förvarning krockade han i en vägg. Still kom flygande bakom honom. Han släpade Phill en bit innan han stannade utanför en dörr. Still låste upp dörren genom att sätta sin trollstav framför en liten maskin som var bredvid den stora dörren.
- Var för du mig?
Frågade Phill oroligt.
- De listar du nog ut snart.
Dörren öppnades och Still kastade hårdhänt in Phill efter att han hade satt på Phill ett guldhalsband. Dörren stängdes med en smäll. Phill hörde någon gråta tyst.
- Hallå? Någon där?
Ropade Phill ut i mörkret.

Belle lyfte på huvudet. Hon kände igen rösten. Phill kom krypande mot Belle. När hon såg vem det var, kastade hon sig mot honom.
- Åhh, Phill! Det är du!
- Belle? Belle! :D Det är du va?
- Men Phill! Det är klart att det är jag :D Det ser du väll?
- Jag önskar att jag kunde men… Still gjorde mig blind.
- :O


Nya kläder snart

Snart är de nya designkläderna klara :D Dehär är några av mina favoriter av de som visades på Panfubloggen

Här är de jag skickade in:


Och ingen har väll missat att jag redan har kläder i kattalogen? :) (Klicka på HÄR för att se bevis)


Belles elever-Del 6

Alla gjorde sig i ordning för resan dagen därpå. Alla tränade lite med sina trollspön då Fimmy kom på…
- Belle, vad är skillnaden mellan en trollstav och ett trollspö?

Belle tittade upp från sin kartbok.
- Hehe ^^ Jo, en trollstav är lite större och ofta starkare. Oftast så har Feer stavar och älvor spön. Men det är inte så viktigt.
- Jaha :)
När alla var redo gick de till vulkanen. Där gjorde de sig redo för att flyga och Belle skulle åka på sin stav. De ställde sig på rad med vingarna i hoppfällda. Och Belle hade sin stav i ena handen. De tog lite satts och sen hoppade över klippan. Alla lutade sig neråt och när de var ganska nära marken fällde de ut sina vingar. Och Belle hoppade på sin stav som blev längre när hon landade på den.---När de kommit en bit frågade Fimmy:
- När är vi framme. Alltså, hur långt är det?
- Vi ska till baksidan av piratön. Den som de alltid är fester på.
- Ja! De som vi aldrig får gå på >:(
Stills kommentar gjorde Belle sårad. Hon viste mycke väl hur de var att inte gå utanför sitt hem. Men hon ville inte att de skulle få kontakt med alla andra pandor som inte hade magi.
När de hade kommit halvvägs till piratön så såg alla elever den riktiga panfu. Där fans det massor av lekande pandor. Musa undrade varför aldrig de hade fått gå dit.
De hade nu kommit till piratön. Där fans inga pandor. De flög över den och bakom ön fans de en till ö! Det var Geos ö. Den såg nästan ut som Panfu. Men mycke mer skog.
Alla landade i Geos skog. En sådan skog hade inte Belle på sin ö. Den var läskig, med krypande spindlar och slingrade ormar i buskarna. Men ändå var skogen färgglad, mörkt färgglad på något sätt.

När Fimmy märkte att myror slingrade upp för hennes ben skrek hon till och flög upp en bit. Myrorna började krypa upp på Amylie istället så hon flög också upp. Tillslut började myrorna krypa upp på de andra också, så alla flög upp. Alla utom Belle. För myrorna hade tagit hennes trollstav. De blev fler och fler som kröp upp på Belle. Hon ville inte skrika för hon viste inte om de blev argare då. Ingen märkte något förrän Belle inte kunde låta bli att skrika.
- Aaaaa! Snälla ni!
- Nej! Belle!
Alla flög ner och tog tag i Belles armar. Men det var svårt att få upp henne. Belle lyfte knappt från marken innan Eleverna också hade blivit överrösta av myror. De drogs ner under marken och de märkte att deras stavar försvann.
De såg igenting förutom mörker och de kände krypande myror på hela kroppen.
När de efter en stund såg ljus igen var alla i slottet. De var också likt men de var väldigt grönt. De var väldigt tomt efter alla myrorna hade lämnat dem. Bakom en pelare kom en panda ut från skuggorna som förmörkade sidorna av salen. Han hade en hatt på sitt kraftigt bruna hår. Han hade en gammal stickad väst ovanför en sliten skjorta. Han såg ut att vara ungefär 25-30 år.
- Geo??
Frågade Belle.

- Ja, det är jag.
Geo lyfte på hatten och bockade.
- Belle min skära, de var inte igår. Dehär måste vara dina elever som jag hört om. Fast de var ju innan de fick mina krafter som jag hörde om dem.
Alla reste sig från golvet där myrorna hade lämnat de. Geo gick fram till Musa.
- Är de inte musik fen som Belle skulle bli så stolt över? Och du måste vara Fjärilarnas fe??
Geo riktade blicken mot Fimmy när han sa de. Han gick vidare mot Amylie.
- Du är Amylie, inte sant? Belle berättade att du skulle bli en väldigt utmärkande fe.
Plågsamt långsamt gick Geo till Still.
- Du skulle bara veta hur svårt det var för mig att få tag i dina krafter lille stjärn fe. Var glad att du är så mäktig. Men jag varnar dig! Åk aldrig till Solaria, de är inte så värst glada att jag tog deras största kraftkälla ifrån dem.
Tillslut vände Geo sig till Phill. Geo såg nästan äcklad ut. Med besvärad ton sa Geo till Phill:
- Värkar som att du är ”Prickarnas fe”. Att Belle lät dig ha dem förstår jag inte. När jag var på nyckelpigornas ö så sa de att jag skulle vara noga med var jag gjorde med de krafterna men jag förstår fortfarande inte hur prickar kan vara så mäktiga. Men med tanke på din ålder och din före detta längd så är jag inte förvånad.
Tillsist gick Geo fram till Belle. Han tittade henne rakt i ögonen. Belle såg ganska arg ut.
- Vad är de för prat om feer Geo? :mad:
- Belle, Belle, Belle. Att du inte märkte att jag la i fe-pulver i deras magi. De är nu feer. Istället för svaga magiker, som du. Eller är din stav verkligen så mäktig som du sa sist?? Hur länge sedan var det? Två, Tre, Fyra år sedan??
- Men varför Geo?
- Men Belle. Du tror väll inte att jag ger ut magi hur som helst utan att jag lägger till en hake?
- Men! Du sa ju…
- Belle. Det var då! Jag har börjat tänka större än att samla magi som jag bara ger bort som någon sorts välgörenhet!...
Myrorna kom tillbaka och omringade Belle och Eleverna.
- … Nej! Jag kom ingen vart genom att göra goda gärningar och tigga och be! Jag tänker se till att få ALLA magiska krafter denhär världen har att erbjuda! Och de som inte erbjuder sig!... De ska få ångra de!
Belle och Eleverna kunde inte gå någon vart. Och nu började myrorna åter igen krypa upp på de så bara ansiktena syntes.
- Jag tror inte att bara dehär myrorna kommer att ge dig makt! Du behöver en större arme Geo!
Skrek Amylie. Geo vände sig om och tittade ondskefullt på Amylie.
- Lille vän. Oroa dig inte för det. Det är under kontroll.
Ett gäng myror tog fram Belles och de andras stavar som de hade tagit innan och Goe tog de.
- Du… tänker inte ta våran magi ifrån oss va?
Stammade Phill.
- Hehe. Nej såklart inte. De är era. Det skulle mig inte falla mig in att ta de ifrån er.
Han lät myrorna ta trollstavarna igen. Belle kände att myrorna tryckte sig tätare mot hennes kropp. Så att hon nästan inte kunde andas. Samma hände eleverna. Alla utom Still, som flög upp från myrorna. Han kunde inte kontrollera sina vingar eller armar.
- Geo! Låt dem vara!
Skrek Belle. Med ett ondskefullt skratt tog Geo upp sin hand som han kontrollerade Still med. Geo gjorde så Still tog sin trollstav och sköt på de andra.
- Förlåt! Jag kan inte kontrollera mig.
- Ha, haha! Jag kontrollerar både dig och din magi! Alla ni kommer att bli min arme! Alla utom du Belle. Jag har andra planer för dig.
Geo gjorde så Still sköt på Belle. Hon skrek av smärta och blev medvetslös. Han hade träffat henne rakt på halsen. Och Belle som redan knappt kunde andas.
- Belle!!!
Skrek Still när han märkte att hon inte andades och han försökte flyga ner till henne men han kunde inte. De andra försökte röra sig mot henne men myrorna kröp sig tätare. Tillslut kunde de bara andas med mycke möda.
- Geo! Snälla sluta!! ;(
Bönade Fimmy med tårar i ögonen. Still kände också tårar. Han hade skjutit Belle.


Jag har Tråkigt

Jag gillar inte serien men låten är såååå grym ;p


Jag sitter här hemma, det fins inget att göra
Inget på tv och jag har ätit upp min köttröra
Så jag gick ut för att göra nått
Men det var så varm så man inte kunde röra nått
Men vad tror... Hej! Det blir inget strul, solen är kul
Men det är fel
Den bränns och nu är jag överkokt
Så jag gick och träffa Perry, min bästis i stan
Men han var lika kul som tandläkar´n i (humör?)
Så jag hälsa på hos tandläkar´n
Hur illa kan det va?
Det kan inte vara värre en att ha tråkigt och vara jag
Där hade jag helt fel
Rotfyllning är läääskigt
Jag ska vara tydlig så ni förstår
Jag har tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, ja
Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt
Grrrrr...
Jag tänkte att en grotta kan bjuda på nått nytt
En pöl, stenar och en kristalltipi
Jag blev så besviken för det fans ingen tipi
Jag hade slut på ideér och inget nytt spår
Jag gick tillbaks till Perry, han kanske förstår
Han fatta ingenting, fatta ett sånt svek
Ha kalsonger på huvet, det, det är ingen lek
Så jag prova nått nytt
Ett djur rätt och slätt
Hej Harald! Hej kompis! Vu sjunger en duett
...
Du sjunger inte, (de går du vet?)
Jag är så nånting men vad kallas det
Jag har tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, ja
Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt, ahh
Varför är allt så tråkigt!

Panfu idag

Nyss träffade jag massa pandor!
Lite svar på frågor:
¤Kan vem som hällst bli pandastjärna?
+Nej, eller... jo, vem som helst kan bli men man måste jobba för det

¤Är det jobbigt att vi klänger på dig?
+Hehe. Nej. De är bara kul :)

¤Hur blir man pandastjärna?
+Man måste göra någon spesiellt för att panfucentralen skavälga en. Men det blir unjefär bara en stjärna per år. Och man kan bli stjärna på andra sätt än att Ella gör så man kommer i reklam.

¤Kan du bli min mamma/dotter?
+Tyvär bildar jag inte panfufamiljer
Hade nästan glömt hur det är när man går upp i level :D Ni ser åvanför vilken jag är i
STOR NYHET!!
Nu kan man ha dehär i sitt pandanamn: -
Det har man inte kunnat innan!
Varför jag inte bildar panfufamiljer:
1: De käns konstigt att kalla en man inte på riktigt känner för Mamma eller pappa
2: Det är krongligt att hålla reda på
3: Jag har tästat innan men jag träffade de aldrig igen :(
Min förra och sissta kille:

Jag har bara en panfubror men han känner jag på riktigt:

Och min bästa panfuvän är Lunie:


Darin-Love killer


Belles elever-Del 5

Belle hade panik. Hon viste inte vad hon skulle göra. Och när hon försökte bända ner dem så fick eleverna ännu mer ont. När Belle nästan gav upp började eleverna sluta skrika. Istället hörde Belle sång. Men de var inte de som sjöng. De var bara sång från ingen stans. Och nu kände de inte smärta, utan snarare att de kittlades. Och de kände någon konstigt i sina kläder. De tittade på sina armar och såg att kläderna tonades till helt nya kläder. Fimmy märkte hur sin rosa peruk växte in i huvudet och började växa. Musa kände hur sin väst blev längre medans hennes tröja blev kortare. Phill kände hur sitt hår växte. Ja, alla kände att de förändrades i kläder och hår. Efter en stund började allt magiglitter åka bort. Eleverna åkte sakta ner till marken. De hade lite svårt att stå men de lyckades att inte ramla. Belle tittade stumt på dem. Hon pekade mot dem.
- Viiingggg…
- Va? Belle, prata som en panda.
- Vingaaaaar… ni har vingar.
Alla vred på huvudet för att se dem.
- Hurra, vi har vingar ^^!
Skrattade Fimmy och klappade händer. Still slog till hon för att få tyst på henne.
- Nej, inte hurra. Dehär är inte normalt.
Sa Musa alvarligt.
- Eller hur Belle?
- Jjjjj… jag har inte sätt något liknande, så jag vet inte.

- Men hurrni! Påminner inte dehär om Winx! När de ”utväcklas” till…
- TV-NÖRD!!!
Amylie han inte prata klart då Still avbröt. Amylie försökte springa fram till Still men Musa och Phill höll tag i henne.
- Släpp mig! Låt mig klå upp honom!!
Skrek Amylie.
- Men Amy har faktiskt en poäng. Om vår krafter liknar några från en serie och vi tränar på saker från en till så borde väll de inte vara helt fel att kolla upp om Winx? Vad tycker de Belle?
Tillade Fimmy och tittade på henne. Belle tänkte, de syntes.
-Jag… Jag funderar på vad som kan ha orsakat de…
Amylie lugnade ner sig och började lyssna på Fimmy och Belle. De gjorde de andra också. De väntade på att Belle skulle komma på någonting. Medans Fimmy tittade på Belle såg hon Phill i ögonvrån. Då märkte hon någonting och började titta på Phill.
- Varför tittar du på mig sådär?
Frågade han.
- Phill, du är inte kort längre!
-Va?!
Då såg han att han inte behövde kolla upp på Fimmy. De var i jämnhöjd. Han log, Fimmy också. De såg också att de hade helt olika vingar. Fimmy hade färgglada fjärilsvingar medans Phill hade nyckelpigsfärgade vingar. De andra i gänget hade trollsländs vingar tyckte Phill, men de var mycke starkare uppbyggda.--- Belle funderade en stund och tillslut kom hon på en sak.
- Era krafter! De var Geo som gav er dem. Han måste veta vad som hänt er :D
- Geo? Jag som trodde du hade…
- …Han gav mig era krafter som jag sedan gav er.
- Jaha :)
Sa Still. Belle fortsatte:
- Vi måste ta oss till Geo.
Då kom Musa på en välldigt viktig sak.
- Min dröm!!! De är vad som händer! Alla fick ju vingar! Den är sann!
- Tja, igenkligen så kan bara max 40 % av drömmar bli exakt samma i värkligheten.
Sa Still profsigt.
- Jaja, men vi får hoppas att den onda skuggan inte är så ond.
Svarade Amylie.
- Så vadå? Ska vi åka till Geo?
- Ja. Han bor på en ö i närheten. Vi ger oss av i morgon.


Nya levlar

De nya levlarna har komit :D
Jag gillar blommsmilisen :) Är nu på level 41.
Idag kan man prova på den nya dansen och rökmolnet... och kanske till och med alla funktioner! :D
Men jag vet inte säkert :S

Mins ni för några veckor sedan att det var Leveldag och då kunde man dansa anorlunda och bli ett rökmoln! Det är ju såklart de nya levelgrejerna, de skulle nog testa de :)

Jag kallar rökmolnet för poffmoln :P

Belles elever-Del 4

Musa öppnade ögonen. Hon var i staden. Men den var inte tom som hon var van vid. Den var full av pandor. Några stilfulla pandor satt på taket. Andra gick på gatan och skrattade och hade roligt. Hon försökte röra de men de försvann. Helt plötsligt hörde hon musik. De var signaturen till Winx. Hon kunde inte höra var den kom ifrån. Allt försvann och de blev mörkt. Tillslut var de bara en enda panda framför henne. En panda som Musa inte kände igen. Den vände sig om och tittade på henne.
- Musaaaa…
Pandan tonade bort. Hon kunde inte se någonting. De var helt svart. Men när hon vände sig om såg hon ett ljus. När hon gick närmare såg hon sina vänner i luften. Belle också. De skrek av smärta. Musa sprang mot de men hon kom inte fram. En stor skugga i form av en panda kom fram och täckte en stor del av ljuset. Skuggan öppnade sina ögon. De var röda och glödande.
- Musaaaaaaaaa…
- Vem där!!! Jag vill veta!!!
- Musaaaaaaa…
Musa kände igen rösten men var kom den ifrån? Helt plötsligt såg hon sina vänner lösas upp.
- Musaaaaa… hjälp…
Allt som blev kvar av de var deras skuggor. Och skuggorna hade vackra vingar och höll i stavar. De kom mot henne. Men när de var väldigt nära brann den ena upp, den andra smälte till vatten, den tredje blev till sten. De två som var kvar började blåsas bort. Musa blev också bortblåst. Hon skrek av rädsla.
- Musa!!! Vakna!! Du drömmer!
Fimmy skakade Musa för att få henne att vakna.
- Musa! Du måste vakna!
Musa andades fort. Hon nästan hyperventilerade.

Men hon vaknade inte av att Fimmy ruskade på henne. Det var lätt att se att Musa var rädd. De syntes svettdroppar i pannan och hon flämtade.
- Hon vaknar inte :(!!! Amylie hjälp!!
- Lugn. Jag fixar :) John blunds magi, du inte sakna, men nu är de slut, dags att vakna.
Amylie svingade sin stav mot Musa. När magin träffat henne vaknade hon med ett ryck. Hon satte sig upp och hyperventilerade.
- *Flämt!!!* Jag… och ni…
- Lugn nu. De var bara en mardröm.
Sa Fimmy och satte sig på sängkanten. Då kom Belle in i rummet.
- Hej alla :) Redo för en underbar vattendag? Oj! Fimmy, du ser anorlunda ut utan din rosa peruk :)
- *Hyperventilerar* Belle, jag tror inte jag kan vara med idag :( Jag drömde en mardröm :(
Då la Still sig i:
- Mes. Du slipper skolan far en dröms skull? Ynkligt!
- :mad:
Amylie bände en stor våg på Still.
- Den var inte som en vandlig dröm. Den måste betyda någonting.
Musa tvekade lite innan hon fortsatte
- Suck. Jag fattar inte att jag säger dehär men… Still, kan du vara snäll och tyda min dröm?
Still gick till Musa som fortfarande låg i sängen. Han lutade sig mot väggen bredvid och sa:
- Beskriv drömmen noga.
När Musa hade pratat klart tittade hon mot Still.
- Nå?
Han tittade ner. Luggen gjorde så man inte såg hans ögon så därför kunde inte Musa se på vad hans min om drömmen var farlig eller inte. Still gick tillbaka till sin säng.
- Hallå?
- Jag tänker…
De andra tittade på varandra. Sen började Belle också se fundersam ut. De väntade en liten stund, men tillslut började Still tala.
- Du kommer att möta något svårt. Vi kommer att stå på spel. Och du kommer möta en ond makt. Jag snackar om liv och död.
- Och de kommer att hända?…
Musa ställde sig upp. Hon tappade nästan balansen.
De blev tyst. Alla tänkte på vad som skulle hända. Men Belle blev tvungen att börja lektionen.
- Hurni, Det… det kanske inte blir så farligt… vem vet, Still kanske har fel…
Belles försök hjälpte inte. De visste att Still aldrig hade fel om att tyda drömmar… och stjärnor.
- Men de dröjer. Så vi kan väll börja lektionen nu?
Alla nickade och följde efter Belle.
De kom till en is-arena. Där skulle de alltså lära sig om vattenbändning. Även där var de tomt på folk. Och de stod även där på en rad och Belle framför dem.
- Denhär kursen är hur man för ”magiglitter”. Ta fram era stavar.
De gjorde som Belle sa.
- Trolla nu fram lite magiglitter
Med ett sving hade de fått fram sina speciella magiformer som svävade framför dem. Belle drog med sin stav framför glittret så att de föll. Eleverna tittade frågande på henne.
- Nu vill jag att ni försöker få upp de igen.
De gick inte så bra för de. När de hade försökt en stund avbröt Belle.
- Ni kan sluta nu. Jag vill att ni nu ska träna vattenbändning. Det är samma teknik som när man ska få upp magiglitter.
Alla började träna. Konstigt nog var Musa lika bra som Amylie i början. Denhär gången var alla väldigt bra mot slutet. Efter en halvtimme eller nått så uppmanade Belle alla att testa med sina stavar på sitt magigliter som fortfarande låg på marken. De gick bra för dem. De hade verkligen förstått träningen.
- Så ska vi träna luftbändning i morgon :D?
Frågade Amylie ivrigt. Belle skakade på huvudet.
- Tyvärr. Jag vet inte riktigt hur Luftbändning kan hjälpa er med magin. Men ni får gärna öva, ifall de skulle komma till användning.
Därmed tog Belle alla till ett lufttempel. Där fick Eleverna träna lite luftbändning medans Belle tittade på. Efter ett tag började de att göra andra saker… som att träna på sina vanliga magikonster. Belle lutade sig mot en vägg och tittade på de yngre. Fast att de var mycke yngre än henne tyckte hon inte att de var så olika. Men efter en stund började Belle fundera på Musas dröm. Vilket gjorde henne lite orolig. Men hon viste att de var talangfulla. ”De klart de klarar de” tänkte hon. Belle tänkte då avsluta dagens träning men hon ångrade sig när hon såg hur roligt de hade. Så Belle lät de leka och bända. Men vad skulle Belle göra? Hon hade inget annat för sig än att ta en tupplut. Hon la sig i bredvid en trappa som ledde in till templet. Där slöt hon sina ögon och somnade till de yngres skratt.

Belle drömde att Kurico tog hennes yngre vänner. Men de var fåglar med ståtliga vingar. Belle hade Kamaria vid sin sida men hon försvann. Sen slet Kurico bort deras vingar. Belle fick också vingar som han slet bort. Belle vaknade hastigt. Men inte av drömmen, utan av skrik.
- Aaaaaaa, hjälp Belle! Vad händer?!
Belle sprang fram till dem. De var i luften, kanske fyra meter högt upp, deras egna sorters magiglitter bärde upp dem. Belle viste inte vad hon skulle göra. Hennes trollstav hade hon ju inte tagit med sig. Hon tittade bara upp på dem i förtvivlan.
- Belle vad händer? Jag… aj!... känner något i ryggen!
- Jag med!
- Belle hjälp!!!!
Alla skrek om hjälp när krypandet gick över till smärta.
- Belle!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaahh!!! ;(
- Vad händer!!!!????
Skrek de. Det grumlades tårar i deras ögon.
- Jag… jag vet inte.


Ett rädd lejon?!

Hej!
Ragdoll kom på Sveriges viktigaste sak idag!!
När man säger En rädd katt så låter det ju bra men när Ett ska säga det låter det helsjukt!!
Tex: Ett rädd lejon
Det kanske inte ser så konstigt ut men tästa själv att säga det!
Och man kan ju inte räga Ett rätt lejon :P
Inte äns våran lärare hede inte en bra förklaring! :P

Belles elever-Del 3

Tidigt på morgonen i pandornas koja väcktes de av att de fick massa vatten på sig.
- Aaaa!! Kallt!!!
Ropade Phill. Amylie förvandlade allt vatten till bubblor som snabbt sprack. De andra trollade också av vattnet.
- Vem kastade vattnet på mig?!
Skrek Still och blängde på de andra.
- Inte jag ser du väll!
Svarade Fimmy. Belle kom in igenom dörren.
- God morgon!
- Vad är de som är så ”god” med massa vatten på en när man sover!?
Sa Still irriterat.
- Är ni redo för att lära er eldbändning?
Belle tog sin stav och viftade den runt alla pandor. Som förra gången blev det först mörkt, sen ljust. När de såg sig om denhär gången var de på en eldbändarplan. Här var de också tomt och de hade röda och svart-bruna kläder.

- Om ni ska trolla fram någon med hjälp av en trollformel så kommer den ju fram av sig själv. Men om man trollar fram något utan en formel så kan det ibland vara svårt att veta hur man ska föra sin stav. Samma är det med eldbändning.
Belle räckte fram handen och gjorde en låga i handen.
- Testa ni.
Åter igen var Amylie bäst och de andra inte lika bra. Men Musa hade börjat förstå hur man gjorde efter en stund. Still var också ganska bra efter ett tag. Men Fimmy och Phill brände sig eller kunde inte få fram en låga. Amylie hade börjat bli lite skrytig av sig så när hon kunde göra en låga utantill började hon med andra eldtrix. Så Amy började göra sin låga större och större, sen kastade hon en eldboll! Som tur var inte mor en av sina vänner.
- Amy! Var försiktigare!
- :bush: Förlåt
- Nu alla! Nu ska ni ta de ni har lärt er och trolla fram magiglitter på typ samma sätt.
De släckte sina lågor och tog fram stavarna.
- Nej. Använd inte stavarna. Ta handmagi.
Sa Belle. Så alla la ner sina stavar. Musa fick fram en vacker slinga av lysande noter. Still fick fram en lysande sak som han trodde var en liten stjärna. Fimmy la ihop tassarna, när hon öppnade dem kom de fram en vacker fjäril! Amylie drog med armen i luften och där ifrån kom fina bubblor. Men Phill gorde inget. Han hade huvudet sänkt och snyfftade.
- Vad är de Phill?
Frågade Belle.
- Jag kan inte ;( Jag har mönster, de andra har saker eller sumboler. Jag vet inte hur jag ska göra ;(
Belle gick ner på knä framför Phill för att komma i samma höjd som honnom.
- Jag ska visa hur man gör :)
Belle tog fram sin tass och riktade den upp. Ur hennes hand kom en rad flygande 3D-prickar. Phill blev glad att se de.
- Ok, nu när jag vet att de går så ska jag försöka :)
Phill försökte göra på samma sätt som Belle. Först gick de inte men andra gången fick han fram en bunde prickar som flög i en rad i luften. Han tyckte de var kul att styra de :) Tillslut sa Belle:
- Vad kul att se att du har kontroll över de :)
- …Denhär gången XD
Skrattade Still. De gorde Phill ganska ledsen. Belle trollade tillbaka de till sin koja när lektionen var slut. Alla slängde sig på sina sängar.
- Och vem säger att kunskap inte gör ont? Jag har brännsår på ställen som jag inte visste att jag hade!
Klagade Still.
- Ommen håll tyst! De var välldigt onödigt de du sa mot Phill innan!
Skrek Musa.
- Ähh, kom igen, du vet att jag bara skoja XP
- Vad spelar de för roll? Du sa de ju! Och Phill blev sårad!
Försvarade Amylie
- Förlåt då, då!
- Säg inte förlåt till mig! Säg de till Phill! Din egoistiska nolla!
- Jag sa ju förlåt. Spela roll om du råkade tro att de var till dig. XP
- :mad: Aaaaa!!

Amylie och Musa tog samtidigt i sina stavar och kastade en formel på honom medans de ställde sig upp på sina sängar. Amy kastade en ljudvåg och Amylie en lätt elchock.
- Aaaaa!! Aj! Onödigt!
- De är du som är onödig! Modekläder vart än som jag ser, ge honom nått värre och mer!
Musa svingade staven mot Still och vips så hade han fått en hemsk 1700-tals lock! Eftersom Still var ett modelejon blev han galen.
- Musa, jag vet att du kan bättre. Om inget du ser är tillräkligt nog, förvandla då Still till en miniskog!
Amylie gjorde Still till ett träd.
- :mad:
Snabbt förvandlade Still sig tillbaka.
- Så de är magifight ni vill ha va? Amy och Musa som systrarna mina, gör dem till motsats till vackra och fina!
Så höll dem på. Phill och Fimmy hade gått ut men de märkte inte de andra. De gick brevid varandra men de pratade inte. När de hade kommit till slottet bröt Fimmy tystnaden.

- Sååååå…
Phill tittade upp på henne. Han var mycke kortare än henne.
- Så vadå?...
- De bråkar för din skull?
- Ähh… Still är ett pucko, jag är glad att tjejerna försvarar mig.
Fimmy kunde se tårar i Phills ögon.
- Hur är de?
Frågade Fimmy. Phill svarade inte till en början men när de gick till racingbanan sa Phill:
- De är tufft att ha den svåraste magin… och att vara yngst och kortast dessutom :(
De blev tyst. Väldigt tyst. De kunde höra Musa och de andra bråka men annars var det helt tyst.
- Tror du… att… *suck*… att vi kommer att få åka på något sorts äventyr eller så?
Undrade Fimmy. Phill tittade förvånat på henne.
- Ja kanske de. Hestorier är indelade i 4 delar:
1: Ingen speciellt för huvudrollen
2: Något händer
3: Något spännande
4: Allt blir bra
Och just nu så är vi väll i ”Inget speciellt för huvudrollen” ;)
Fimmy log.
- Kanske det :)

När de kom hem var deras koja så gott som förstörd. Amylie hängde i taket. Musa var fast i en noll- punkts- bubbla och Still hade blivit någon sorts katt- varulv
- Hehe, hej Fimmy, hej Phill X]
- Ääää……. Jag tanker inte ens fråga.
Sa Fimmy i dörröppningen. De blev tyst. Till slut började alla att skratta. Alla utom Still. Just då kom Belle
inrusande.
- Vad har ni gjort!?
- Hehe. Hej Belle. Vad tycker du om våran… nya inredning ?
Skojade Amylie. Belle verkade inte road men hon tog fram sin stav och svingade med den. De kom fram en sorts rök över hela kojan. Ingen såg någonting. När röken lagt sig var allt som vandligt. Förutom att Still fortfarande var en typ katt.
- Hallå! Men jag då?
- Hehe. Du passar i kattöron :)

Skrattade Belle. Men hon gjorde Stil som vandligt också. Innan Belle gick sa hon:
- I morgon ska vi träna oss på vattenbändning. De kommer hjälpa er med hur man flyttar saker igen. Fast med flytande ämnen. Eller hur man gör saker flytande utan att förstöra de när man ska göra de som vandligt.
När hon hade gått började Still klaga.
- Vatten! Varför just vatten?! Jag hatar vatten!...
Musa viskade till Amylie:
- Han är nog fortfarande en katt XD


Aglet

Through the eye of a needle
Time to loosen your tounge
Got a tip how to make ends meet.

A-G-L-E-T! Don't forget it! Get's us all on our feet! Yeah Yeah Yeah
A-G-L-E-T! Aglet! Don't forget it
A-G-L-E-T! Aglet! Don't forget it

A-G-L-E-T! Aglet! Don't forget it
A-G-L-E-T! Aglet! Don't forget it
A-G-L-E-T! (We're tying the world together) Aglet! Don't forget it

A-G-L-E-T! (We're tying the world together) Aglet! Don't forget it
A-G-L-E-T! (We're gonna tie the world together) Aglet! Don't forget it
A-G-L-E-T! (We're gonna tie the world together) Aglet! Don't forget it

One word at a time!

Phineas (Talking):
Ladies and Gentlemen my sister, Candace Flynn!

Candace (Singing):
And in the end the most important thing
Is that we never forget
The end of a shoelace is called the...
The uhhh...
Candace (Talking):
Wait a minute! It doesn't matter.
I can't beleive I was almost sucked into this!

Phineas (Talking):
I can't believe you still don't know what it's called.
I mean we spelled it a bunch of times in the song


Skolan idag

Hej!
Innan jag börjar skriva ska jag visa er ett roligt päron XD

Idag i skolan var vi på en strand om ligger nära skolan :)
Det var ingen skola, utan bara alla i klass 6-9 var på stranden och gorde kul saker :D
På min skola är inge gängen i ålder... det fins inget "du är för liten för att hänga med oss".
När jag gick i 1'an var det inget "du är för stor för att göra det och det" häller men det fins nu :(
Först kom jag och mötte min kompis på skolan när jag var påväg. Sen väntade vi på stranden i typ 5 min och så kom det några kompisar + 2 "hjälplärare". Sen väntade vi i på lärarna men de kom 40 minuter för sent XD Tur att hjälplärarna var där :)
Sen gjorde vi lite kul lekar... en lek per person var det... jag var med på en att man skulle säga: KvistlösKvastSkaft eller nått sånt så många gånger som möjligt :P Jag van!

Äta gelebjörnar med bestick:


Bygga sockertorn:


Hålla bollen i luften (den andra som var med trixade och den på bilden höll upp den så ;p Fusk! ;p):


Sen badade vi! Några av oss simmade ut till en flotte och alla ställde sig på samma ställe XD Så den tippade!! :DXD Flera gånger! :D:P

Sen åt vi och lite så... sen slutade vi! Kul andra skoldag :D
Förutom att min kamera gick lite sönder ;(


Jag en Wanabe??

En i min klass sa att jag är Hannah Montana Wanabe:(... Håller ni med? Svara på en kommentar

Belles elever-Del 2

De var morgon. Pandorna satt i biblioteket och väntade på att Belle skulle lära dem något nytt.
- Vad ska vi lära oss idag Belle?
Frågade Musa. Inget svar från Belle. De väntade på att Belle skulle göra någonting mer än att bara sitta på sin kudde. Hon tittade inte ens på dem.

- Belle? Hallå?
Belle tittade på gruppen tillslut.
- Har ni sätt serien Magi på Waverly place?
Eleverna nickade.
- Serien är såklart tricksad men våra krafter påminner lite om deras. Många av deras trollformler är samma.
Belle märkte på deras miner att de blev förtjusta.
- Så om ni vill lära er lite formler så kan ni titta lite på Disney Chanel ;)
Alla var glada över att kunna titta på tv och samtidigt lära sig magi. Den ända som såg skeptisk ut var Still.
- Ha! Som om de skulle vara så lätt!!
- Ni kan inte lära er om era special förmågor men ni kan lära er lite om grund- magin som ni har inom er. Och em… jag ska visa er en sak.
Belle resta sig och gick fram till en karta som hängde på väggen. Ingen av de yngre hade lagt märke till den innan. Belle tog bort jordgloben som var i vägen för kartan.
- Känner ni igen denhär kartan??
De fem gick närmre och tittade mycket noga. Efter en stund hade alla gett upp, förutom Amylie.
- Jag vet att jag har sätt den någonstans, men jag vet inte var :S
Sa Musa. Plötsligt spärrade Amylie upp sina ögon.
- !!! Jag vet var kartan visar för ställen!!
Alla andra tittade på henne.
- Var är de då?
Frågade Phill otåligt.
- De är… jag kommer bara ihåg de ena stället… De är… Eldnationen!
- Just de Amy. Dehär är en karta över Eldnationen, Jordriken, Lufttemplen, och Vattenfolkens platser.
- ?? Är alla våra krafter kopplade till tv-program??
- :P Inte riktigt Still. Men de som har krafter brukar göra tv program, var tror du de får sin fantasi ifrån :) ? De med magiska krafter har ofta mer fantasi en andra. Såklart har de utan krafter mycke fantasi också men de beror ofta på att de har magi i sig själ, eller i sin fantasi. Men de är inte de vi pratar om nu. Utan vi ska träna magi- rörelser.
Still tänkte: ”Hur mycke fantasi kan de ha om de ändå gör serier om de som typ finns X)”
Ingen förstod vad hon menade med magi- rörelser. De tittade frågande på Belle.
- Jag ska förklara om en stund.
Belle sträckte tassen in i kartan.
- Följ med.
Belle försvann in i kartan och de andra följde efter. De blev svart för deras ögon. När de blev ljust såg de att Belle stod framför dem. De var på en jord bändar arena. De var tomt på läckaren. De hade på sig jordrikets färger. Grönt och gult.

- Här kan ni bända jord. Ni kommer snart att få reda på hur dehär kommer att hjälpa er med magi träningen.
Belle tog upp en sten och kastade den mot Amylie. Hon bändade lätt bort den.
- Tänk er att Kuriko skulle kasta en stooooor sten på dig. Och du inte kan bända… då tar du såklart din stav och trollar stenen åt sidan. Men som ni vet: När man med sin stav ska flytta något så väger de 70 % lättare än om man skulle flytta den med själv. Så stenen är fortfarande tung. Därför måste ni veta hur man ska göra för att inte tappa den. De är där som jordbändningen kommer in.
Belle ställde sig i position för att bända upp en mycket stor sten. Eleverna tittade mycket noga när hon skickligt bände stenen. Hon förflyttade den från ena sidan av planen till andra. Belle torkade några svettdroppar ur pannan. Belle bad dem att testa själva. De gick mycke bra för Amylie som hade sätt alla avsnitt av Avatar minst två gånger. De andra var inte lika bra men de förstod vad träningen gick ut på. När de var klara var de dags att testa med trollstavarna.
- Wow Belle! Du hade rätt! De är mycke lättare att flytta saker med staven när man vet hur man jordbändar!
Sa Fimmy när de tränat klart.
- :) I morgon ska vi gå igenom eldbändning.
- Hur har de med magi att göra?
- De får ni se ;)


ICA - Fläskkotlett


Blåsigt!!

Min familj var just och gick bland klippor och det var suuuuuuuper blåsigt!!
Det var några som surfade för det var så höga vågor.
Där hade det varit en perfekt miljö för en Top model-utmaning :D
Jag kande mig en smula som Aang :P
De är ganska salt i mitt hår nu :P
Ögonfärger på Ella & Max

Har ni tänkt på att de som täcknar Ella och Max inte kan bestämma sig över vilken färg deras ögon ska ha?
Titta:

På de gamla bilderna hade Ella alltid Blåa och Max Bruna.

Hoppas de bestämmer sig vid en!
Personligen tycker jag att det ska vara som från början: Ella:Blåa, Max:Bruna :)

Belles elever-Del 1

Nu är jag äntligen klar :D Jan blev inte så jättenöjd med den men om ni gillade min förra saga kommer ni att gilla denhär :D De första delarna är inte så spännande men den blir det så småningom :)

Belle var nu 16 år. De hade gått 5 år sedan hon hade räddat platspandorna. Nu hade Belleg gjort en egen ö där hon bodde. Men den låg i närheten av Panfu. Så hon kallade den Panfu fast att den såg annorlunda ut. Men ändå var de mycke som var likt.
Belle var inte ensam. Hon hade några yngre vänner som hon lärde ut magi till. Alla hade Belle utvalt. Alla hennes lärlingar hade en speciell förmåga. Alla förmågor kunde Belle ganska bra om men när tiden är mogen ska de lära sig själva.

Belle hade 5 elever. Den första hette Amylie. Hon var 10 år och växte upp på en tvålfabrik, så hon var uppväxt med bubblor och renlighet. Så hon hade utvecklat bubbelkrafter.

Sen var de Still. Han var 10 år och hade alltid följt stjärntecken och trott på de stjärnorna säger. Han var även väldigt bra på att tyda de. Därför var han mycke bra på Stjärnmagi.

Musa hette hon som var bra på musikmagi. Hon var 11 år.

Den fjärde eleven hette Fimmy. Hon gillade från början bara enhörningar men efter en tid hade hon börjat gilla fjärilar. Så mycke så att hon försökte bli en, en gång. De gick inte så bra ;) Hon var 9

Den sista hette Phill. Han var 9. Han var ganska kort. Han samlade på prickiga saker som liten och därför började han kunna prickmagi.

Hur kunde Belle alla trollsorter? Jo, innan hon flyttade till sin ö så hade Krucios kusinbarnsbarn Geo varit och hälsat på Belle och Kamaria. Han hade samlat på sig mycket magisorter under sina år och han gav Belle några av dem. Och sen när Belle flyttade till sin ö så hade hon bestämt sig för att lära ut magisorter till yngre. Och alltså ge dem olika.
Denna dag skulle Belles elever för första gången visa upp vad de kunde efter all träning.
- Vem är först?
Alla räckte upp handen. Den ena ivrigare än den andra.
- Ska du börja Amylie?
Amylie ställde sig upp efter att ha suttit på läktaren där de andra satt. Belle satte sig på en plats och väntade på presentationen.
- Nu ska jag visa att jag hat tränat på att göra stora bubblor :)
Amylie greppade sin stav och mumlade en formel. Hon hoppades på att de andra inte skulle märka det. Hon blåste så mycke hon kunde och ur hennes mun kom det en storm av sop- liknande bubblor.

De andar skrattade åt att alla bubblor såg så roliga ut. Den ända som inte skrattade var Belle. Hon hade förändrats.
- Bra Amylie. Du kan sätta dig.
Belle skrev ner någonting i sitt block. Amylie läste på Belles min att hon var missnöjd.
De blev Still’s tur. Han överdrev en rörelse med sin stav i ena handen.
- Alla vattumän, stig fram bland stjärnorna där vi står.
Ett stort leende syntes på Stills min, då Fimmy, som var vattuman, började täckas av stjärn- liknande magi- spår. De kallades magiglitter. Fimmy lyftes upp från där hon satt och började flyga.
- Kolla! Jag kan flyga :D
Still viftade med sin stav och Fimmy gjorde samma rörelser. Till slut sänkte Still staven, långsamt, och lät Fimmy sitta igen. Magiglittret åkte in i Still’s stav och han gick och satte sig på sin plats.
- Mycke bra Still :)
Sa Belle när Still satte sig.
- Musa, din tur.
- Rock ’n’ roll!!!!! Nu ska ni få se på grejer!!!!
Musa hoppade ner från sin plats, när hon kom till marken gjorde hon en stilfull kullebytta.
- Du ska då alltid överdriva ;P!
Ropade Amylie.
Musa förvandlade fin stav till en elgitarr som hon kastade högt upp i luften.
- I love rock 'n' roll, So put another dime, In the jukebox, Baby. I love rock 'n' roll, So come and, Take the time, And dance with me!
Gitarren svävade ner, full av magiglitter.  Musa tog den och började spela som en galning! Efter en kort stund av Rock så började Belle bli otålig.
- Musa, du spelar jättebra men kan du visa mig lite trollkonster?
- Just de ja ^^’
Musa siktade med gitarren mot gräset, sen flaggorna, till slut lamporna. Alla saker började dansa :P Mot finalen började Musa att snurra och all magi hon hade skjutit på sakerna åkte tillbaka till henne, tillslut lös hon så mycket att de andra fick blunda. När Musa slutade snurra hade hennes gitarr blivit en stav igen.
- Wow, bra gjort Musa! Du borde vara med i Magic Talang :D
- :) Tack Belle :)
De blev Fimmys tur.
- Färgglada vingar, mina vänner få. Låt dem flyga i det blå.
Med ett vift med Fimmys stav började hennes vänner att flyga bland ett gäng av magiglitter, liknande fjärilar. Men när de knappt hade kommit tre meter ovanför marken så försvann fjärilarna och pandorna ramlade ner på marken med en duns :O Fimmy, som inte hade flugit upp, stod som förstelnad med tassarna på munnen.
- Osp! Förlåt så mycke!
Belle reste sig.
- Du måste träna mer vännen. Phill, din tur.
Men Phill rörde sin inte. Han skakade nästan. Fimmy gick fram till honom och satte ena tassen på hans axel.
- De går bra Phillip. Jag har inte tränat lika mycke som du :)
Trots att Phill hatade att bli kallad Phillip så hade han inte sagt något, för han var kär i Fimmy :P
- Ok, jag ska försöka :)
De andra satte sig. Blygt ställde sig Phill där de andra hade stått innan.
- Jag… ska visa… em… hur man kan göra nyckelpigor av prickar… nej, nej… det blev fel… jag ska visa hur man gör en panda till en prickig panda!... :blush:
Osäkert svingade Phill med sitt spö mot Amylie. De började växa ut prickar på henne. Stora, svarta prickar.
- Phill! Ta bort de :mad:
- Förlåt Amy!
Phill riktade sitt spö mot Amylie.
- Fläckar som inte hör hemma där, försvinn mot intet när.
Amylie började tona bort.
- Phill!!!!! :mad:!!!
- Jag vet inte vad jag ska göra!! ;(
Belle reste sig upp och svingade med sin stav. Precis innan Amylie försvann blev hon som vanligt. Skamset stod Phill på marken och tittade ner.
- Förlåt ;(
- De är ok, Phill
Sa Belle och kramade honom.
Denhär delen är mer som en enlevelse :) Lovar att den kommer att bli mycket spännande mot slutet :) Inte så många bilder, jag vet... men mint en per Del :)

About you Now


Börja på Kampsport

Hej hej!
Jag funderar på att börja på en sorts kampsport :P
Hellst vill jag gå på Kung fu/Gung fu men jag skulle också vilja gå på Jiujiuitsu eller kanske Krawmaga
Men inte Judo, Karate eller Taekwondo... För i Judo är det så mycke grepp och i Karate är det så extremt och i Teakewondo andvender man nästan bara bena.

Kung fu värkar vara kul och i Jiujiuitsu är det mycke självförsvar och det skulle jag behöva på en jobbig kille i min skola


Hälst skulle jag vilja börja på Kung fu men det fins ingen sån grej i nära där jag bor så jag får nog börja på Jiujiuitsu :P:):D

Vet någon av er någon kul kampsport som jag kan ha som alternativ :)??

23 Augusti

Idag ha typ bara varit och badat idag :P
Och varit på bibleoteket.
Men nu ska jag göra bilder till Belle sagan... det är 8 delar så det kan ta en stund :P
Jag börjar skolan på Torsdag :):(
             

Snart klar

Äntligen är jag klar med Belle sagan :D Nu måste jag bara göra massa bilder också TwT De var kul de första gångerna men det är ganska jobbigt i längden XC

700 dagar!

Idag är det min 700dagars dag :D

Och om några dagar är det Panfu 1000'dagars dag :D:D:D:D:D:D:D Jag skriver när det är det :)

Lomise men inte jag

En sak jag inte gillar! Är när man har ett helt eget och unikt panfunamn och så ser man att de fins på en annan sida, men att de inte är en själv som är den personen :(;)
Jag heter ju Lomise på allt typ XD Men på några få sidor är det någon som heter Lomise X(
Tex på esnips.com är det någon som heter Lomise :S Och så har det funnits en hemsida som hette Lomise.com :S Och Lunie har sagt att de fins någon på Stallet som heter det.

Såklart klagar jag inte men man är ju lite nervös att om någon tror att det är en själv när det inte är det ^^

Stop SPS :P


Hey, Soul Sister


Hello Lomise make up

Hej alla! Ragdoll pratade för ett tag sedan om socker som smink. Jag vet inte vilket sammanhang men de gav mig ialafall idag en ideé! Hehe, jag behöver nog inte säga det ^^


Jag har socker på läpparna och ögonfransarna :P
Jag tycker det påminner om Hello Kitty :)

The last airbender

Åhhh! Jag länktar värkligen till biopremiären :D Den kommer på bio den 15 Oktober :) Om den är dubbad så hoppas jag att de är samma som i den tecknade.Jag tycker inte att de är så lika :S Men vill ändå se filmen :D

GP dag!

Det är Gp och Level dag idag :D

Designtävlign

Det är en designtävling på Panfu :D
Alla vet väll att jag redan har kläder i kattalogen va? :)


Det var ett tag sen :) Förra året var det :)
Klicka HÄR för att läsa bevis :)
Men skulle vara kul att vinna ändå :)
Jag har typ 50 designer klara men man får ju bara ha 4 saker :( Och de ligger nerpackade någonstans så jag får göra nya :)

Simon's Cat in 'The Box'


Panfu idag

Scout saker!! Jag älskar de nya kläderna :D Dags att köpa ett tält och de nya kläderna :D Jag gillar att de inte är blå som de flästa sverges scouter har :) Jag är inte scout men jag har varit. Jag gillar kepsen också. Jag gillar att saker där se står Panfu på :) Skulle vara kul om man köpte tältet (träkojan) och sen de lilla som ni ser på bildn :P

Skulle vara kul om de gorde Amerikanska flickscout uniformer :)
Nu har Krucio börjat göra minisaker i sten. Dagens sak är ankan i ponnyhagen

Krucio är ganska osmart, han säger ju var säkerna är, typ ;)
Här är en klädstil sop påminner om Lisa Simpsons :P

Den till höger har mest likt hår men de ser inte så snygt ut.

Omklädningsrummet

Ta en rejäl titt på Omklädningsrummet:

Ser det inte liiiiite för stort ut?? Jag ser ju mini ut. Hur tänkte de ;)?
Jag skulle ju kunna hoppa ner i golvbrunnen ju.
Men på Ella och Max bilden ser de normalstort ut:

Och har ni tänkt på spegeln. De står ♥OC. På den. Fin detalj!
Ni vet säkert det men om man håller musen på vattenkranen så börjar den rinna.
Och dendär badmadrassen ligger ju i poolen i normalstorlek :P


De absolut första Fairly OddParents avsnitet


Vilken sorts panda är du?

Vilken sorts panda är du? Testa HÄR

Den sulle behövt fler frågor tycker jag :)
Jag är en Discopanda

PS: Har blogglistan tagits bort på Panfubloggen? Eller är det bara på min dator??
Jaha ^^ Jag har läst de ni skrev på kommentarerna ^^ Tur att den inte är borta :)


Nya levlar

Äntligen kommer de nya levlar! Jag har varit på lever 40 i ett halvår nu (tror jag, välldigt länge iallafall). Här är lite bilder från de nya:

Jag gillar den blåa woobyn :D
De är bara levlar från lever 41-50 som kommer att bli nya. Jag förstår att de inte vill ha så överdriver många... då kanske man blir beroende. Ioförsig så var jag beroende när jag inte var på lever 40 ^^
Nu kommer levermaskinen till användning igen :)

Men de kommer snart. De fins inte just nu.

4 klöver

Eftersom det är den 13 Fredag idag så gick jag ut för att hitta några 4'klöver ;) Jag hittade inga men jag har redan 2 som jag hittade i Skara. Jag har bokprässat de.


13 Fredag

Idag är de den så kallade otursdagen :bigeyes::O... ;)

Darin-What if

Här är den grymma låten som Kamaria tipsade om. Den som Darin gorde mot mobbing.

Viktiga meningar i låten:
♥ Alla förtjänar att vara sig själva
♦ Tänk om det var din bror, syster, mamma, pappa, barn
skulle det fortfarande vara coolt?
♦ Varför kan du se dina ord är ont?
Hur skulle du känna dig om de gjorde det för dig?

Ibland...

...så blir de så att jag loggas ut från Panfu utan mening. Ni vet hur det är ;)  Även jag kan råka säga de men inte får (när jag gör de är de för att jag inte vet att man inte får säga de) och då loggas jag ut eller råka vara oaktiv för länge eller så funkar inte internet som den ska. Så bli inte arga om jag helt plötsligt försvinner.

Och om jag säger typ: Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej. Så visar jag att min chatt är avstängd :)

Bilder från Skåne

Här är först när jag spelar minigolf på Campingen :) Jag har min brors lagtröja på mig:

Och här är en bild på kvällen. De ni ser nära horisonten är danmark.

Jag får inte visa bilder på laget eller deras motspelare men här är en bild när det blir mål :)


Här är en bild på granskapet där min familj bodde i när vi bodde i Skåne ett tag för några år sedan


Här är vårat telt


Här har vi... hehe... "råkat" tappa pommes och de söta fåglarna åt upp de. Sååå söta ^^


Men här kommer de bästa!! Vi var i "staten" Landonia! De är ett ställe där en kille har bygt upp massa torn och gångar med vrakvred och sånt. De var som ett äventyrsland men i trä och farligt ^^Nya äventyr snart

Äventyrstävlingen är slut :) Jag van inte... men det syns ett litet spår av mig ^^ De står ju en liten mening från ej-vinnande bidrag ocvh mitt står med: "Eller woobys med galna frisyrer!"
Den är min ^^ Såhär var mitt bidrag:

Lilly har fått en elev (Kich). Man pratar med Lilly och hon säger att Kich har gjort en massa galna fresyrer på woobys så Lilly blev arg och då rymde Kich. Och Kich är i ens koja.
Hon vill stanna men hon gör dåliga saker i kojan.
Så man måste få tag i Kich's föräldrar så att de kan ta henne tillbaka till sin egen ö. De visar sig att vakten som vaktar resturangen är hennes pappa och då tar han med Kich hem.
När man klarat äventyret får man en bakgrund eller en tröja med en bild på Kich på :)

Jag hade mer detaljer men man fick ju inte skriva med än 10 meningar :)

Alla vinnare var välldigt bra :) Jag tycker att Mystiska försvinnanden-äventyret låter mest spännande :) Sen tycker jag ochså att äventyret med Nui, Trawuis och Napasapa låter kul :) För ett av de första äventyren handlade ju om dem :)


Äntligen!

Äntligen! Nu är jag äntligen i en stuga med ström. Så nu kan jag äntligen vara inne på datorn utan att behöva gå upp en bit till en stuga bara för att denhär dumma datorn inte vill bli spelad på utan sladd så länge. Jag har varit på ganska många ställen sen sist jag srev men äftersom jag inte kan ladda över bilder på denhär datorn så ska jag skriva om platserna när jag kommit hem :)
Imorgon åker jag hem :P
Det blev tyvärr ingen Pankakslada för mig :(;);p Men jag hoppas jag går dit näste gång ;p

Panfukänd

Extremt många frågar hur man får en poppulär blogg, hur man blir en pandastjärna och sånt. Så här kommer svar:

Tricket är att inte förvänta sig de. Om man tror att man kan bara kan göra en panfublogg, bloga lite och så är man helt plötsligt en superkänd panda så förvantar man sig lite för mycke. För min blogg tog de ett år innan den blev välldigt poppulär. Samma var de med Pingvinolivias blogg. HJon bloggade i typ ett år och sen blev känd. Så ta inte kändisskapet för givet och blogga dagligen om du vill bli panfu-känd.
Liknelse:
Bara för att du är med i Idol så betyder de ju inte att du blir en stjärna på en gång. Du är säkert superbra och många gillar dig men domarna som gör att du vinner låter dig inte gå vidare. Men du fortsätter att träna och kommer tillbaka. Tillslut kanske du vinner :)

Skåne + Frågor

Idag regnar de hela dagen i skåne :(
Min bror ovh hans lag förlorade tyvär fotbollscupen :( Men min familj kommer att göra massa annat kul i skåne :D Tex åka til en pankaksresturang ^^ :P

Jag vet att jag inte har svarat på era frågor som jag sätt på kommentarerna. Men ni anar inte hur jobbigt det är att infoga dem på inlägg så därför har jag pausat med att svara på de tills skolan börjar :)
Så den 27 börjar jag svara på dem igen. Varge fredag. Men jag komer tyvär inte svara på de ni har skrivit i sommar. Men skriv frågorna igen när jag börjat med Frågor och Svar så svarar jag på de då :)

Hur de gick till

De var en som frågade hur de gick till när jag skulle få vara med i reklamen :) Mer eller mindre givk de till såhär:
Jag var i min koja med Pomis_10 den 18 Juni, och då kom Ella (Panfu_Ella) från igen stans in i min koja och frågade om vi två ville vara med i den nya panfureklamen!
[Bild]
Vi blev såklart superglada!
Så under en månad mailade jag och Ella fram ovh tillbaka. Hon ville att jag skulle visa villka kläder jag ville ha med, och hur kojan skulle se ut. I filmen blev de inte riktigt som jag från början designat men de är ok.
Från början skulle igenkligen (tror jag) de vara en såndär filmgrej med att jag går från de ena rummet till de andra men sen ångrade de väll sig :S
Sen, tillslut kom reklamen som förhandstitt på tyska och äfter några veckor också på svenska :D

Så de var från början inte tänkt att jag skulle vara Stjärna i reklamfilmen, men så överaskade Ella mig med de :D

Mörka minnen från Skåne

Jag har inget imot Skåne igenkligen. Men jag har mörka minnen därifrån :S
Jo, när jag skulle börja trean så flyttade min familj ner till skåne. Allt var fint där men skolan var #%*?"!!!!!!!!
Skolan var helt anorlunda. Jag blev utfryst, mobbad och så. Jag hade inte tänkt klaga på de just nu men på den förra skolan var liksom ingen mobbare så de var helt nytt för mig. Jag var nog en av de mest mobbade på hela skolan! De var som att jag var med i en film eller serie.
Men sen i 6'an flyttade jag tillbaka till min gamla skola, den var inte som när jag flyttade där ifrån men jag kände mig iallafall trygg där :)

Stor träff!!

Jag såg på en kommentar att Ella och Max skulle logga in i panfu idag kl 12 :D Så jag gick in där som de skulle träffas och där var massa pandor som väntade. Först var deras uppmärksamhet riktad mot mig :D men när Kamaria kom så ville alla gå till henne :) Sen kom Ella och Max! Ella sa hej til mig ^^ Här är bilder:

Dötrist i skåne

Varför är jag i skåne? Jo, min lillebror spelar fotbillscup här! När jag inte kan spela data, slappa i tältet eller så, så är de supertråkigt!! Men jag har ju datorn ibland :) Så jag får väll stå ut :P

Till höger, en tråkig kampingplats.
Till venster, Danmark ;p

Jag gillar att vara stjärna :3

Trots att många tycker att jag är skrytig och de är orätvist så gillar jag att vara panfustjärna :3 Många känner igen mig och de är kul :3


Jag vet att de kan kännas orättvist att just lilla jag är med på reklamen men min pappa kom på en bra liknelse:

Om man ska gjöra reklam för fotbolls skor och det bara är 1 spelare som är med... ska då de vara orättvist att sko-förlaget valde just honnom??

Inte så bra kanske? Men alla kan ju inte vara med på reklamen :)


Bild:


I skåne

Nu är jag i skåne :) Och pappa tog med sig internet :D Så jag kan skriva (typ) som vanligt :D

Borta en vecka

Imorgon åker jag till skåne en vecka :(
Och jag vet inte om pappa kommer ta sin dator :(
Men han har låvat att jag ska få gå in på internet-cafeé någon gång ibland :) Men jag kan inte ta kort då om jag går in på panfu.
Men jag hoppas att jag kommer pappa kommer att ta med sin dator :)

Jag kommer att vara i helsingborg så om någon av er bor där så hoppas jag att vi ses :D

Inte så lätt

Att vara pandastjärna är inte så lätt ;( Många tycker att jag skulle ha tackat nej till reklamfimen och de sprids rykten :( Jag känner mig lite deppig för de :( Men jag ska försöka att inte tänka på de :) och vara glad för att jag är på tv :D Och jag är 100 på att de som säger så inte skulle tackat nej själva ;)

Men de är en konstig grej på kommentarerna på de inlägget där videon är på, på Ellas blogg:

 • Lomise Says: Your comment is awaiting moderation.

  Hej på er alla! hehe kul att ni gillar videon Jag viste inte att Ni kommenterade så mycket Max,Ella
  Kul att ni gör det jo jag kommer nog på Mötet men jag lovar inget jag har så fullt upp men ska försöka !
  /Lomise!

 • Lomise Says: Your comment is awaiting moderation.

  Hej alla, kul att ni gillar videon, mindre kul att några är lite ledsna på mig
  Men humöret går nog upp…. Jag ska försöka komma med på mötet det lovar jag Man kan inte säga att man inte kommer utan att försöka Ha en bra kväll alla pandor och sluta aldrig hoppas på något Drömmar kan gå i uppfyllelse Vi ses snart igen det lovar jag /Lomise

  De kommentarerna väntar på att publeseras men de har inte jag skrivit! Men jag är säker på att någon på panfucentralen har de, så jag är lugn :) • Saknar i Panfu :(

  Förr i panfu så var de några saker som jag särskilt saknar. Jo, förr så kom det upp en liten träningsvideo när man spelat en halvtimme i sträck :) Den saknar jag.

  Sen saknar jag också när man gjorde sin panda, då fick man välja villken färg man skulle ha från början. För man blir svart från början nu va?

  Och så var de så att alla tjejer skulle vara rosa och alla killar skulle vara blå ellerr svarta. De bara var så. Om man inte var så så blev man utfryst.

  Jag saknar också när de blonda håret med den svarta hatten var högsta mode. Jag tycker den fresyren ser ut som en banan ^^


  Och när de var supercoolt att vara på level 15. Ingen var högre :D

  Ja, så var de förr :P

  Klippet hoss Ella och en grej om kort

  Nu har reklamklippet med mig i kommit till Ellas blogg :D Innan så skrev jag ner villka mina panfu-vänner är men nu blir de säkert supermånga som vill bli min vän så jag kan inte skriva ner längre XP
  Jag vet att många av er också vill bli "Panfustjärnor" men de är inte lätt att bli. Jag vet bara 3 som typ blivit poppis och typ stjärnor: Jag, Pandiiiii, Ollis100. Alla de har varit lite i Ellas blogg. Och de är inte bara tack varamin blogg som jag blivit Panfustjärna, utan för att jag har kontakt med Ella :) Så om ni också vill bli Panfustjärnor så får ni lära känna Ella, ha en bra panfublogg och viktigast: Ha grymt mycke tålamod :)

  Jag vet att ni gilar när jag tar kort när jag träffar er i panfu men jag kan inte alltid göra de. De är därför jag offtast är på tomma servar, för varge gång jag träffar någon som känner till min blogg så vill de bli fotade.
  Så när ni ser mig så snälla, ta de inte för givet att jag ska fota :( Men jag blir såklart väldigt glad när ni känner igen mig :D
  Här senast jag träffade några:

  (PompomkittyX är Pompomkittys reservpanda)

  PS: Jag ska sluta med dagens panda

  NRJ

  Min favoradiokanal är NRJ. Men på lisebergs radiobilar var det 2 radiokanaler till som är bra. Villken är DIN favorit av de som var på reklam på bilarna :)?


  Omröstningen Vilken av följande radiokanal är bäst? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


  Japans gatustil!

  Nu har de äntligen kommit Lolita kläder till Panfu :D Alltså Japansk gatustil.

  Jag älskar de!!
  Tips för tjejer:
  Ta smink om du ska vara Lolita. Och assesoarer. De är assesoarerna som gör "det".

  Tips för killar:
  Ha gjärna solglasögon. Och ha hällst ingen huvudbonad... de förstör liksom de coola med de japanska håret.

  Lolita tips:
  Japansk gatustil ska vara välldigt anorlunda. Så ta mycke assesoarer och färger, tästa att alla plagg ska passa så dåligt som möjligt ihop med varandra, då får du säkert fram en cool stil :P

  Lomise's modetips:
  Personligen tycker jag att man inte ska ha alla plagg i en köpt uppsättning. Ta lite av de nya och plussa till gammla plagg :)


  Igår kväll

  Igår var jag ute med killkompisarna och åt glass och bada. Sen åkte min familj + mina kusiner och några till ut och åt pizza på kvällen. Vi åkte båt. På pizzerian var de live musik med någon från tv. På hemvägen såg vi solnedgången :) Men sen började de att regna, fast de var härligt :P


  Äventyrstävling :)

  Innan skrev jag här att de är en ävertyrstävling som har gått ut men jag såg fel :bush: :)
  Den går ut NU på söndag ^^' Så changsen fins fortfarande till att få sitt äventyr i äventyrsboken :)
  Tack för att du sa de Eppelskrutt :D

  Pandastjärnan Lomise ^^  :D Undra om de är Ella som är rösten :)

  Jag tycker nog den tyska är lite bättre. Alltså att de är de andra kläderna och de rör inte på munnen. Men denna är också bra :)

  De utalar mitt namn: Lomise. Presis som de står, men jag säger "Lomis" som typ Louis(e). Men de spelar inger roll. Jag säger "Lomise" iband också ^^

  Samtal med Sissi och Hannes

  Såååå, vad tycker Sissi och Hannes om min nya Simsvideo? Titta:


  Filma på Sims

  Hej! Några har frågat hur man filmar på sims.
  Jag har alltid kunnat de (radan innan jag fick sims) så jag har nog tagit de för givet.
  För att filma på Sims 2 och 3 så klickar man på bokstaven V.
  Och för att fota klickar man på bokstaven C.
  Filmerna sparas på datorn (men jag vet inte riktigt var).
  Man kan tyvärr inte filma på Sims 1
  Men att filma på Sims är inte samma som att filma på tex Panfu.
  Att filma på Sims är liksom medföljande men för att filma på Panfu måste man ha Cam studio eller liknande
                      

  Liseberg

  Igår var jag på Liseberg :D Jag tycker Balder och Kanonen är bäst. Men jag åkte inte så mycke som jag hade velat, för de var så välldigt mycke kö. Men istället så spelade jag och min familj bort massa sparade mynt på gripklo-maskinerna eller vad de heter. Jag fick 6 djur :P Min bror fick också så många. Och min brors kompis som också följde med fick typ 8 :P

  Här står vi i kö för att få komma in. Då kommer det en super söt kanin som kramar alla barn ^^


  Här åker vi parisehjulet. Eller ska jag säga Lisebergshjulet ;p


  Jag ska vinna alla gosedjur! :P


  Här åker jag radiobilarna i en NRJ bil :) NRJ är sååååå min favo radio kanal :D  Någon föreställning. Tittade bara på slutet:


  Här är alla djur ^^ Högen till höger är min. Högen i mitten är min lillebrors och den till vänster är min pappas. Pandan van jag på djungel-lyckohjulet. Och pappas djur fick han när han kastade morötter på ett spel.
  Vi spelade säkert bort 200 men som sagt så hade vi sparat sän ett år tillbaka :)


  RSS 2.0