Still är tillbaka-Del 6

Lunie och de andra såg först Stella. Men det började bli ljust framför deras ögon. Stella tonade till ett träd, och allt annat blev skog. De tittade på varandra. De trodde att de inte skulle vara som vanligt med de var de tydligen. De började gå. Lunie skulle precis fråga var de var på väg då hon märke att hon inte kunde prata. Hon drog i Lomises tröja och visade att hon inte kunde tala. ”Va? Så det blev bieffekter trots allt?” Lunie nickade med sorgsen blick. Men den hade hon inte längre förens hon fick en sarkastisk blick. En blick som Lomise trodde betydde ”Stum? Skojar du? EXAKT det som händer i Bläckhjärta!” Och Lomise hade rätt.

De tre gick långt in i skogen. De kom fram till en jordig gång som de hittade långt in i skogen. Det var en liten skylt bredvid där det stod ”STILL”.

”Det var lätt :S” Sa Lomise och började gå ner. Lunie och Pomis tvekade lite men tillslut gick även de två ner. Det var väldigt trångt. Lunie började nästan få panik. Men de kom tillslut ner till ett större område där de kunde krypa. Det var ganska mörkt där. ”Lomise. Kan du skriva något om ett ljus som jag kan läsa fram?” Frågade Pomis. ”Det skulle jag om det inte innebar att någon av oss försvinner.” ”Just det ja :S”

De gick en bra bit tills de kom till en liten lucka. De gick in i den. På andra sidan var det en mycket mörk stengrotta. Det var ganska högt i tak där.

Där satt Ella, Max, Adnan_v_P,  JAKOB, Chloes, Goldy och Linde123. De var fastkedjade. I ett av hörnen var det ett litet ljus. Lomise tittade förvirrat på ljuset. ”Det är exakt som i min bok!:O” ”Ja. Såklart :) Still tog mycke text från din.” Svarade Goldy.

Lomise, Lunie och Pomis sprang fram och försökte att slå sönder kedjorna med en hammare Lomise hade i sin väska. De var väldigt rostiga så det gick ganska snabbt. Medans alla gned sina tassar runt sina handleder försökte Lomise öppna luckan. ”Den är låst!” JAKOB puffade undan Lomise lätt och tittade på luckan. Han bara tittade på den. Tillslut slog han på den med skyten tass.

Sen öppnade han den hur lätt som helst. ”Wow! Kan du sånt?” Frågade Linde. ”Hehe  Nej. Inte egentligen. Jag kunde när jag kom hit ” Lomise gick snabbt in igenom luckan. Ingen annan följde efter. De väntade på att hon skulle säga någonting. ”Det finns… host, host” Lomise kröp tillbaka. ”Det finns ingen väg ut. Det har rasat massa stenar. :bigyes:” Alla tittade på varandra. Hur skulle de nu göra? ”Så ni försöker fly?” Hördes en röst. Ella vände sig snabbt om. ”Still!!”


Postat av: cken

Coolt! Och SPÄNNANDE! Längtar till nästa del. :)

2010-10-27 @ 17:48:22
Postat av: Apan00

oooh vill läsa nästa del!!Hoppas den kommer snart ;)

2010-10-27 @ 20:22:57

Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0