Yo igen

Hej hej folk!
Jag börjar må bättre men känner att denna bloggpausen kändes bra så jag kommer inte skriva på ett litet tag till. I alla fall inte så värst långa inlägg så regelbundet (Kanske inte för att jag gjort det på länge men jag har alltid försökt eller velat!) Men jag ska vara borta ett tag till. 
 
Men om ni undrar vad jag har för mig kan ni följa mig på instagram @TheLomise <3

Yo

Hej. Jag brukar inte skriva allt för ofta men jag vet att jag varit borta ovanligt länge nu. Saken är att jag blivit djupt hjärtesårad och inte känner att jag har ork eller lust att blogga. Jag kommer inte sluta helt och någon vacker dag ska jag försöka ta tag i en ny blogg. Men för nu vet jag bara inte hur mycket jag kommer skriva på ett tag. Kanske jag kommer snart tillbaka men jag hade inte skrivit detta om jag trott att jag skulle det.
 
Men tills nästa gång, hej hej

Alpacasso el Skruttan!

I försenad julklapp från min pojkvän fick jag en alpacasso! :D Just den jag ville som mest ha! Jag ville köpt den på confusion men gjorde inte det. Först för att jag ville spara pengar till något annat med sedan för att den tog slut när jag bestämde mig för att jag ville ha en ^^;
Men de är billigare på ebay också så det är ok =u=

Men nu har jag en! 
Döpte henne till Skruttan 0w0
Satte på lösögonfransar på henne

Och hon är ihop med min kompis alpacka vid namn Gurt. Våra alpackor är våra barn >u< hihi
Skruttan med Kossan som jag också fick i julklapp av min älskling. 
Och med min första alpacka som jag fick från en särskild vän på närcon vinter förra året.  
 

RSS 2.0