Skrytisar

På ca 15 minuter har jag träffat 2 skrytisar (Skrytmonsar). Den ene säjer att han har köpt sjukstugan och säjer att han är rik. Men då fråga jag varför han inte har GP om han är så rik. Han sa: GP är onödigt!
Och en annan panda sa: Väl talat mästare. Villken skrytis. Visst behöver man inte GP men om man ska föreställa vara stenrik så borde man ju ha andra kläder än en indräkt?

Och så var de en till. De var en panda som råka ut för en bugg, alltså ett litet fel och de lädde till att han kunde gå på vattnet i poolen. Och han tyckte de var gätte coolt! Han gjorde "Mohahahaha" smilisen och sprang runt. Men han vet nog inte att man inte alltid har kunnat varken vara under vattnet, åkit rutshkarna eller hoppa från tornet. De var nog i sommras de gjorde så man kunde de.
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Postat av: FlisanBest5

Jag håller med. En gång var jag med några kompisar på panfu, och då kom en som hette erik och sa att han var kung över panfu. Sen följde han efter oss. Snacka om vilken intensiv match det blev! Men till slut blev alla vänner! Tur tycker jag!

2010-08-16 @ 09:05:23

Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0