Skrivkramp

Aaaaa! Jag vet inte vad jag ska skriva! Jag har fått skrivkramp! Iallafall på bloggen, för de går bra när jag skriver Sagan om Belle. Men jag har BloggSkrivKramp!! |P Och bara för de har jag fått för mig att jag inte har något att skriva om. Eller så är de så att jag konsentrerar mig för mycke på Sagan om Belle??
summersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersalesummersale
Här är en smygtitt på sagan :P:
- Musa, du spelar jättebra men kan du visa mig lite trollkonster?
- Just de ja ^^’
Musa siktade med gitarren mot gräset, sen flaggorna, till slut lamporna. Alla saker började dansa :P Mot finalen började Musa att snurra och all magi hon hade skjutit på sakerna åkte tillbaka till henne, tillslut lös hon så mycket att de andra fick blunda. När Musa slutade snurra hade hennes gitarr blivit en stav igen.
- Wow, bra gjort Musa! Du borde vara med i Magic Talang :D
- :) Tack Belle :)


Postat av: Amber_sweet

Det är jättejobbigt när man får "blogg-skrivarkramp" ! (som jag kallar det! xD ) Jag själv fick det där i början av sommaren, men nu verkar den ha släppt ganska mycket... :s

2010-07-27 @ 17:25:32
URL: http://ambersweet.blogg.se/
Postat av: Ragdoll (alice d)

du kan ju göra som de säger på de programet på nickelodion:om du behöver insperation ta en åktur eller ha en dag med gänget :)

// Alice

2010-07-27 @ 17:36:39
Postat av: ✿ Eppelskrutt ✿



du kan väl ha en frågestund i bloggen om du har lite att skriva om? :)

så att du fixar ett inlägg där de står att du har frågestund, så får vi läsare kommentera frågor om panfu, bloggen och kanske dej? :) så har du så att man får fråga till ett visst datum typ ;) bara en idee.

2010-07-28 @ 13:33:37
URL: http://panfueppel.blogg.se/

Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0