Halloween spel

Nu när det är Halloween så tänke jag visa 3 kul Spela.se spel som är Halloweeniga :P :P




Happy Halloween!










Frågor och svar 24 - 30 Okt

Hur man gör en header


Emely_Mona: Kan du hjälpa mig med en header till min blogg?
Jag skulle gärna men jag kan inte gjöra headers till din typ av mall på din blogg :(

Amandaseh: Hur får man sånna reklambilder på bloggar m.m under "länkar" i menyraden? Bye!
för att göra det ska man sätta in en kod i Kodmallen (Såklart ;))
Såhär ser grundkoden ut:
<a href="Hemsida"><img src="Bildkod" border="0"></a>

Ordet Hemsida byter du ut mot adressen till hemsidan du vill länka till. Typ: http://lomise.blogg.se/

Bildkoden byter du ut mot en bildkod, en sånhär:

När du lagt in adressen och koden så har du din bild länk. Nu ska du bara plasera ut koden någon stans i Kodmallen



Lola100: Känner du Foki?
Hehe. Nej. Jag kan bara hennes blogg mycket bra :)

cken: Vet du hur man tar bilder i panfu med FLERA av SIN EGEN PANDA på?
Klicka HÄR

AnonymaT: varifrån fick du photoshop på din data och vilket program?
Min pappa köpte Photoshop i en data-afär


jonteholgersson
: Hur filmar man på panfu?
Jag vet inte mer än att man ska ladda ner Cam Studeo

Pifig: Hur får du in bilder i arkivet? Och hur får du in din Max och Ellas födelsedagar?
När du trötnar eller slutar med panfu vad ska hända med din blogg?
Menar du menyraden? Me denhär koden: <img src="Bildkod" border="0"></a>
En bildkod är denhär:

Sen klistrar du in den i kodmallen typ i mitten.
När jag slutar ska den nog få stå tom eller så börjar jag skriva om min vardag i stället. Jag ska inet låta någon annan skriva på den.

mes: Hur får man färg på texten SNÄLLA svara, jag älskar din blogg Lomise
Skriv en liten grej för att tästa... typ HEJ. Gå sen in på HTML grejen på inlägget. då står det ju bara HEJ där. Sen skriver du in koderna nedanför så att det ser ut såhär:
<span style="COLOR: #00ff00">HEJ</span>
Då blir det såhär:
HEJ
Och ordet blir limagrönt. För att byta färg går du in
HÄR och välger färg som du klistrar in där det står:00ff00


Ly : Kan du nånsin göra ett videoklipp med HyperCam? :rolleyes:
Jag ska ladda ner CamStudeo i stället och då ska jag börja filma panfugrejer

PandLina1: Hur gammal är du?
14

Rebecca10: Om man vill ha bilderna på tex Ella och Max födelsedagar där vid sidan, så vart i kodmallen ska man sätta addressen?
Du kan väll prova dig fram :) Men typ i mitten

Viktoria: Du vet på det stället du träffade några? Vad är det för ställe? Jag har slutat spela Panfu för längesedan, och det stället verkar intressant.
Det är den nya slottsgården

ejwertz: Hur mycket pengar får man om man väljer pengar??
5000


luddis01
: jag undrar hur man gör en header till sin blogg och tar bilder tacksam för svar
[Header länk] [Ta bilder länk]

fghij: hej du skrev att jag kom med i din saga men jag är inte med i den?
Joo, du är vist med :) Bara ganska lite:

Det såg ut som att hon väntade på någon. ”Lomise?” Frågade Ragdoll. ”Vänta bara…” De andra tittade på varandra. ”Tre, två, ett…” sa Lomise och just då kom det in fem pandor inspringande. Pomspanda, Sheris, sattastugan, fghij och liva16. ”Lomise!!” Skrek alla. ”Kan jag få din autograf?”


Sims!

Jag har börjat spela sims igen :P
För ett par år sedan så visade Lunie Sims 1 och jag tyckte det var superkul :D Sen visade hon Sims 2 men jag gillade 1'an mera ett tag :S Och så började jag gilla 2'an och fick tag på (instalerade) alla Expantionspaket :D Och nu när jag haft Sims 3 ett år så tror jag att jag gillar 3'an mera än 2'an :S:)
Lite bilder från mitt spelande de senaste dagarna :P:








Magi På Waverly Place-Magiker vs Varulvar-Slutet

Igår såg jag Magiker vs Varulvar. Det slutade så sorligt ;(
 

 

-There's this newcoming-of-age horror film, entitled: I Know What You Did Last Night, And You're Not Fooling Me At All, You Dirty Cheater.

-That's a ratherlong title for a movie.

-Oh, well, it's a sequel.

Sequel titlesare always longer.

The first one was called: What's Her Name, Dirty Cheater?


- Vad är du? En alf, trollkarl, vampyr... eller bara desperat?

Tema-Vilda västen


Hade inte hatten i skolan :P CowGirl!!
När jag bad mamma ge förslag så kom hon på att hon hade en Bootlace. Det är sååååå mycket vildavesten stil om man har en sån :D Men vi hittade den inte :(
Såhär kan en sån se ut:


Hittade inget bra Panfu-Cowboy :S


Amy Diamond-Greatest Hits

Ny Amy-CD. VILL HA!! :D

Still är tillbaka-Del 8-Slut

Tyvärr var Adnan inte så bra som han trodde så alla föll en meter innan de kom till marken. Men Choles höll ändå kvar i Still. Adnan riktade staven mot Still. ”Vad ska du göra? Göra mig god? Döda mig hellre!” Lomise nickade mot Adnan. Han sa en till formel som gjorde Choles till sten sen sa Adnan en till som gjorde att hon gick ur stenen. Vilket gjorde att Choles grepp var kvar men utan Choles.

Lomise ställde ner sin väska och sprang där ifrån. Hon vinkade till sig dem andra. Den enda som stod kvar var Pomis. Han tog upp ett papper ur Lomises väska och började läsa. ”Still var fångad. Fångad och kunde inte komma där ifrån. Fångad av sina egna fångar men även fångad av Geos förbannelse. Men så skulle det inte längre förbli. Han började sakta att tona bort ur sin påhittade, egna värld och in i Lomises igen.

Där som han hörde hemma. Han tonade tillbaka till sin riktiga värld och glömde allt om världen som han hade blivit skriven ur. Och medans han fördes tillbaka såg Stills före detta fångar att Bambupa kom tillbaka. Tillbaka från sagan som Lomise hade skrivit med väl mening med som hade riskerat livet hos de talkunniga som läst den.” Och så som Pomis hade sagt blev det också. Still var borta och Bambupa kom vacklande bakom ett träd.

Lomise och de andra sprang tillbaka. Lunie tog imot Bambupa som höll på att svimma. Pomis tittade på Lomise. ”Är det dags?” Hon tittade på sin klocka. ”Det är dags.” Svarade hon. Pomis tog väskan. Nästan två sekunder gick och så började allt försvinna. Träden, himlen, gräset, allt. De öppnade sina ögon. De såg Stella17 med ett papper i handen. Lomise sprang fram och omfamnade henne. ”Du klarade det! Alla vi är tillbaka och utan fel färg eller annat fel :D” Stella log.

 ”Tack men det kan ju bero på att det står i texten att all magi och bieffekter togs bort när de kommer hit :P” ”Så jag kan prata igen :D” Utbrast Lunie ”Men..? Lomise! Var är min hatt?!” Lomise rodnade ”  Hehe. Det är en ganska lustig historia  Den slutar med att jag skrev i texten att din hatt lämnades kvar ”

”Aaaaaaa!!:mad:” Skrek Lunie. ”HAHA! Jag bara skojar! Här” Lomise gav tillbaka Lunies hatt. Hon ryckte till sig den. ”Vad hände där inne egentligen? Var är still?” Frågade Stella17. Lomise tittade mot Stellas dator. ”Han är där han hör hemma… I en bok där han besegrar ondskan och inte tvärt om.”

                               Slut!


Still är tillbaka-Del 7

De blev fångade i burar. Som stora fågelburar som satt fast i en kedja i det höga grott taket. De var bara tre burar och alla var utspridda i dem. ”Hur lång tid har vi på oss?” Ropade Pomis till buren bredvid där Lomise satt. Hon tittade på sin klocka. ”Vi har bara en halvtimme på oss. I Lomises bur satt Adnan och Goldy. Goldy stirrade på Lomise. Hon tittade tillbaka med en obehagad blick. ”Vad?” Frågade Lomise. ”Det är ju du!” Svarade Goldy. ”…” Goldy kröp närmare medans Lomise försökte krypa undan. Burarna var inte så stora så de hade inget val mer än att krypa.

”Vad har du för plan Lomise?” Ropade Linde. Det dröjde lite innan Lomise svarade. ”Vi måste komma till skogen innan klockan nio idag. Annars blir vi fast här.”

JAKOB försökte dyrka upp låset med en liten pinne med det funkade inte så bra. ”Men hur ska vi göra då? Är det kört?” Frågade Adnan. Lomise vände blicken mot Adnan ” Kört? Inget är kört för oss Lyssna noga nu. Dehär är min plan…” Lomise gav alla instruktioner för hur de skulle göra. Efter en stund var allt klart. Lomise nickade mot Linde. Han började klättra upp på buren. Den var mycke högre än de andras burar och han hade fått den förmågan när han kom in i boken. När han kommit upp till toppen började han gunga. De andra i honoms bur (Max och Lunie) började också gunga. Tillslut började kanterna slå i taket. De höll på en stund och tillslut kom Still som hade hört oväsendet. Han kom dit i ett rökmoln. ”Vad håller ni på med här nere!?” Han stannade gungandet med magi. Innan han gick ropade Ella på honom ”Still! Vänta!” Lomise log. Allt gick enligt planerna. ”Vad är det Ella?!” Fräste han. ”Kan du komma hit lite :)” Still tvekade ganska länge med det slutade med att han flög till Ellas bur. ”Vad är det?”

Ella blinkade på ett flörtigt sätt. ”Kan inte du släppa ut mig här ifrån och ta mig till dit du bor? ” Still rodnade och Lomise skrattade i sitt huvud. Hon höll nästan på att skratta högt så hon vände sig om så att Still inte skulle se. Det var nämligen så att när Lomise skrev Belles Elever så skrev hon att när de flög över den riktiga Panfu så såg Still Ella och blev mycket kär men Lomise tog bort det. Men det verkade som att det hade hänt även fast att det inte hade publicerats.

”Nå Still?” ”:bush:… Ok” Still tog ut Ella med magi. ”Men vänta! Jag vill ta med Choles. Hon är min bästa vän. Jag kan inte klara mig utan henne.” Still tog även ut Choles. ”Vänta lite Still. Du ska inte behöva släpa runt på oss när du flyget. Ge oss egna vingar :)” Still kunde inte låta bli att säga imot Ella när hon tittade på honom på de sättet. Max viste att Ella bara spelade men han blev ändå sur och svartsjuk. Still gav både Choles och Ella fina vingar. När han höjde sin stav för att trolla sig där ifrån gjorde Choles polisgrepp på honom! Ella tog snabbt staven och flög en bit bort. ”Jag är sååå korkad!!”

Skrek Still. Han kunde inte komma ut greppet. Choles var väldigt stark och dess utom höll hon i hans vingar i samma grepp. Choles flög ner till marken med Still. Ella gav staven till Adnan som planerat. Han hade läst många magiböcker som från början inte hade riktiga formler med eftersom Still var skriven i en bok som verkade på alla sorts magi så hade Adnan mycket makt. Han sa en formel på Latin som gjorde att alla förflyttades till skogen.


Läskigt i Panfu!

Bonez skulle tydligen vara i Panfu! Men det var bara Carl :P


Viste inte att han hade brytning :S
Men skulle spela Sten, sax, påse med han och då kan man få saker om mna vinner :D

Jag tog pengarna för att jag har redan de läskiga sakerna jag vill ha :);)

Och här är bilder på några jag träffat den senaste tiden :)



Still är tillbaka-Del 6

Lunie och de andra såg först Stella. Men det började bli ljust framför deras ögon. Stella tonade till ett träd, och allt annat blev skog. De tittade på varandra. De trodde att de inte skulle vara som vanligt med de var de tydligen. De började gå. Lunie skulle precis fråga var de var på väg då hon märke att hon inte kunde prata. Hon drog i Lomises tröja och visade att hon inte kunde tala. ”Va? Så det blev bieffekter trots allt?” Lunie nickade med sorgsen blick. Men den hade hon inte längre förens hon fick en sarkastisk blick. En blick som Lomise trodde betydde ”Stum? Skojar du? EXAKT det som händer i Bläckhjärta!” Och Lomise hade rätt.

De tre gick långt in i skogen. De kom fram till en jordig gång som de hittade långt in i skogen. Det var en liten skylt bredvid där det stod ”STILL”.

”Det var lätt :S” Sa Lomise och började gå ner. Lunie och Pomis tvekade lite men tillslut gick även de två ner. Det var väldigt trångt. Lunie började nästan få panik. Men de kom tillslut ner till ett större område där de kunde krypa. Det var ganska mörkt där. ”Lomise. Kan du skriva något om ett ljus som jag kan läsa fram?” Frågade Pomis. ”Det skulle jag om det inte innebar att någon av oss försvinner.” ”Just det ja :S”

De gick en bra bit tills de kom till en liten lucka. De gick in i den. På andra sidan var det en mycket mörk stengrotta. Det var ganska högt i tak där.

Där satt Ella, Max, Adnan_v_P,  JAKOB, Chloes, Goldy och Linde123. De var fastkedjade. I ett av hörnen var det ett litet ljus. Lomise tittade förvirrat på ljuset. ”Det är exakt som i min bok!:O” ”Ja. Såklart :) Still tog mycke text från din.” Svarade Goldy.

Lomise, Lunie och Pomis sprang fram och försökte att slå sönder kedjorna med en hammare Lomise hade i sin väska. De var väldigt rostiga så det gick ganska snabbt. Medans alla gned sina tassar runt sina handleder försökte Lomise öppna luckan. ”Den är låst!” JAKOB puffade undan Lomise lätt och tittade på luckan. Han bara tittade på den. Tillslut slog han på den med skyten tass.

Sen öppnade han den hur lätt som helst. ”Wow! Kan du sånt?” Frågade Linde. ”Hehe  Nej. Inte egentligen. Jag kunde när jag kom hit ” Lomise gick snabbt in igenom luckan. Ingen annan följde efter. De väntade på att hon skulle säga någonting. ”Det finns… host, host” Lomise kröp tillbaka. ”Det finns ingen väg ut. Det har rasat massa stenar. :bigyes:” Alla tittade på varandra. Hur skulle de nu göra? ”Så ni försöker fly?” Hördes en röst. Ella vände sig snabbt om. ”Still!!”


Bruno Mars - Just The Way You Are


Still är tillbaka-Del 5

Mohahaha!! JAG är såå grym på att läsa!! Här är sagan, del 5 :P Och för att det inte ska bli svårt att läsa är det i tunn text fast att det är JAG som läser!

Lomise berättade allt för Pomis.  Stella17 satt tyst bredvid. När hon var klar frågade Pomis vad hon tänkte göra nu. ”Jag vet inte. Vi måste ju få tillbaka dem men… jag vet inte :(… Om du, Pomis, läser in mig och Stella så…” Stella skakade på huvudet. ”Nej, nej! Jag vill inte in i Stills berättelse!” ”Men du kanske kan läsa in mig och Lomise?” Frågade Pomis. Stella17 nickade.

Men Lomise såg inte nöjd ut. ”Vi klarar oss inte ensamma, Pomis. Vi behöver en modig panda som kan ALLT om böcker!”
(10 min senare)

”Lomise! Jag vill inte med!” Lomise drog i Lunie som höll tag i ett träd. ”Jo! Vi måste få tillbaka dem!” Pomis och Stella började också dra. ”Nej!”

”Lunie, Jo!” Efter att Lunie släppt och tagit tag i ett nytt träd ett par gånger så gav hon sig. De fyra gick hem till Lunie. ”Lunie, innan vi åker in måste du ta av dig din hatt. Tänk om den blåser iväg :S” Men Lunie vägrade.

De tog bara med sig lite nödvändiga saker i en väska. ”Kom ihåg Stella. Läs pappret jag skrev åt dig exakt klockan nio i kväll. Annars är vi fast! Men läs in oss nu.” Stella17 tog fram ett av sina papper och började läsa fram tre fåglar som förhoppningsvis skulle bytas ut mot Pomis, Lunie och Lomise.


Still hade skrivit en massa djur och panda beskrivningar som Stella kunde byta ut mot hans fångar.
Det var gryning. Tre sparvar satt på en gren. Den ena hade gröna ögon. De andra hade svarta. Den med gröna ögon började hacka på den andra. Allt hackande fick den andra att bli röd av blod. Den tredje blev arg och började hacka på den första. Även den blev röd av blod. När blodet hade runnit av de två fåglarna var fjädrarna färgade till röda…”

Stella tittade upp. Vännerna var borta och tre sparvar satt på en stol som var en bit bort. Hon tittade noga på dem. De var två röda och en brun. Den bruna hade gröna ögon och de röda hade svarta. ”Varför är det just ögonen som alltid blir fel!?” Mumlade Stella17 för sig själv.


Kamaria bytt stil?

Orginal-Kamaria såg ut såhär:

Men nu har hon typ bytt stil :S:


Tycker det är bra att det nya inte är så överdrivna med assesoarer.
Men det jag inte gillar är att på de senaste bilderna ser hon så ung ut.
Vad tycker ni?


Panda Babies


All Stars


Still är tillbaka-Del 4

Hej!!! Jag är BlackBoy!!

Men det viste ni säkert redan!
?
Nu ska JAG fortsätta med Lomises saga:


”Du ska ge mig det jag vill ha!” Hotade Still och höjde sina röda vingar. ”Jag försökte! ;( Jag kan inte läsa in! Jag kan bara läsa ut och hoppas på att du kommer in! :(”

Still trycke Stella17 hårdare hot väggen. ”Läs in mig eller ångra dig! :mad:” ”Jag kan inte!;(”

Lomise sprang in, in i kojan. ”Släpp henne Still!” Lomise såg på honom. Han var precis som hon hade föreställt sig honom. Still släppte Stella och gick hotfullt mot Lomise. ”Nej. Lomise! :(” Skrek Stella.

”Så det är du som är Lomise? Tydligen ska det vara du som skapade mig.” Lomise gick sakta bakåt. ”Jaa. Vad är det du vill?” Stammade Lomise. ”Nu när jag trollats hit från min värld tänker jag skapa min egen och ta så många av er som möjligt att ha som mina fångar. Det tog mig hela förra natten att skriva mig en ny värld men den ska nog vara bra. Sen hittade jag Stella här som kan trolla med sin röst. Hon läser in pandorna jag fångar. Jag har tillräckligt nu men hon vägrar läsa in mig!” Stella samlade ihop papperna som Still skrivit. ”Jag försöker! ;(”

”Tyst!” Avbröt Still. ”Nu när du är här ska jag få Stella att läsa in dig också.” Still tog hårt om Lomises arm. ”Läs in oss!” Nervöst tog Stella17 ett av papperna hon höll och läste. ”Ok. Men, men då får jag läsa ut någon och…” ”Läs kvinna!!” ”Aahh! Ok! Ehh… Det syntes en panda bland träden… En skogsnymf var det. Det var den vackraste nymf i hela skogen. Hennes vita hår som släpade i marken, hennes blå-vita klänning som såg ut att komma från himlen, sydd av en ängel. När hon öppnar ögonen lyser dem som silver. Hennes färger var gröna som avund och Lila som styrka...”

Helt plötsligt var Still borta och i rummet stod i stället en skogsnymf. Hon såg lika dan ut som Stella hade beskrivit henne. Men när hon öppnade ögonen var de svarta och livlösa. ”Inga silverögon?  Så går det väll när man inte är så bra :S” Lomise tittade bara på Nymfen. ”Är… är det en nymf från Stills Värld” ”Ja” ”Vi måste ställa allt till rätta! Vi måste in! In där!” Lomise tog med Stella17 till Pomis.

”Pomis. Jag vet var Still är.”


Amy Diamond - Huset Anubis

Amy Diamond sjunger Huset Anubis låten till den nya sesongen :D

The Sims 3 Town Hall


Fest!

I går hade jag en superkul födelsedagsfest hemma hoss mig :)
(Jag fick bara bjuda min klass och två till ifall någon på min skola undrar.)

Vi i min klass är typ 20 men det kom "bara" 7 :(

Ioförsig så sa vissa av de som inte kunde komma att de inte kunde i förväg men typ 8 sa ingenting :(
Men vi som var där hade ändå superkul

Käns lite snopet att ganska inte kunde komma för att de skulle vara på ett ungdomsmöte i stället för hoss mig :(

Men nu ska jag inte haka upp mig på det tråkiga utan på det roliga! :D

Disco lampor :P Senare fans det godis och sånt på det bordet :P


Min lillebror Sixtenor gjorde halloween pumpor ^^


Här skulle vi baka tårta-tävning ^^


Vi var 2 lag :P Såhär blev de:


Här är presenterna jag fick :):

Båt-kortet fick jag för att det var det enda kortet med en panda Treeo hittade ;p
20'orna fick jag av en av killarna. Han hade inget annat så han tog pengar från sin plånbok ^^

Bambupa hade fest i fredags. Ska skriva om det här sen :P

Still är tillbaka-Del 3

Lomise stod utanför Pomis koja dagen därpå...

Nej! Jag vill läsa!

BlackBoy?

Jag vill läsa nu! Det låter bara konstigt när du läser att "Lomise var blablabla..." :mad:

Ok, läs då.

Får jag ha tunn svart text?!!!

Visst :rolleyes:


Lomise stod utanför Pomis koja dagen därpå. Hon viste inte om hon skulle ringa på dörrklockan. Hon tvekade ganska länge men tillslut ringde hon på. Pomis öppnade. Han såg förvånat på henne. ”Hej! Kom in.”

Det gjorde hon. Innan Pomis han fråga någonting frågade Lomise snabbt: ”Har du läst min saga på sistone?” Nu såg Pomis ännu mer frågande på henne men efter bara en sekund såg han generad ut och försökte att inte visa det. ”Ehhh… Du menar som att jag skulle läst din Belle saga högt när Still är som ondast :bush: :bigyes:”

”Var är han Pomis!?” Pomis backade med en rädd blick. ”Jag sa aldrig att jag gjorde det ” ”Pomis!” Hon väntade på svar. ”Ehh… Jo, jag kanske gjorde något sånt Men jag viste inte att jag kunde det!” Lomise såg orolig och fundersam ut. Efter en stund frågade hon: ”Vem åkte in?” Pomis gav inget svar. Han försökte titta bort men Lomise var så nära att han inte kunde komma ifrån hennes blick. ”Vem åkte in!? Tro mig! Jag vet att om någon blir inläst blir någon utläst! Så svara; Vem-åkte-in!”

Pomis svalde tungt. ”Bambupa… Bambupa åkte in!” Lomise backade förskräckt. ”Hur?” ”Hon skulle låna min lila apa. Jag läste ur din bok och hon kom och så försvann hon!” ”Ehh...” frågade Lomise oroligt ”… Men var läste du?” Pomis tvekade lite när han berättade

”Det var typ där Still blev ond: Still slutade skaka när han sa det och han lyfte på huvudet. Hans bruna ögon var nu röda. Det växte snabbt ut röda vingar på Still. Med ett ondskefullt leende ställde sig Still sig upp bredvid Geo...” Lomise satte sig på golvet och drog sakta tassen igenom håret. ”Av alla ställen i boken läste du in henne där!! Jag vet att det inte var meningen men… Grrr!”

Det blev tyst en stund. Men Lomise var inte klar. ”Vad hände sen? Vart tog han vägen?” Pomis tänkte lite ”Han blev förvirrad. Han typ flög ut och mumlade något om att hitta någon som kunde läsa :S” Tyst svarade Lomise ”Ok, tack. Jag ska få tillbaka alla… Tack Pomis.” Lomise gick. Hon gick till sin koja då hon hörde ett skrik.

”Aaaaaaaa!!” Lomise klättrade upp i den kojan som hon hade hört skriket ifrån. ”Aaaaaa, Sluta snälla!!” Lomise såg in genom fönstret på kojan. Hon såg Still hålla Stella17 i kläderna, upptryckt mot väggen. ”Du ska ge mig det jag vill ha!” Hotade Still och höjde sina röda vingar.


Frågestund 2

Hej! I förra inlägget skrev jag att jag skulle börja med en FNUL frågestund men vad jag än gör så sparas inte svaren :( Så jag ska återgå till att ha de gamla frågor och svar :) Så om ni har frågat någonting på FNUL grejen, fråga det igen på en kommentar här :)


"Frågestund"

Frågor och Svar som jag haft innan är ganska jobbig att göra så jag ska försöka med en Fnul-Frågestund i stället :) Så skriv in din fråga här nedanför i stället för i kommentarer, tack :)
4 timmar senare: Jag har inte testat det innan så jag vet inte riktigt om svaren blir sparade :S Jag har alltså svarat men de vill inte visas
:S


Still är tillbaka-Del 2

Lomise vaknade tidigt. Hon hade inte sovit en blund. Hon kunde knappt tänka på något annat än om Still var utläst eller inte.

Hon gick till glasscaféet. Hon skulle träffa Lunie, Treeo och Ragdoll där. De väntade på henne.

Hon satte sig på en av stolarna. ”Så du bestämde dig för att komma XJ” Sa Treeo sarkastiskt. ”Mm” Lomise tittade mot dörren när hon svarade.

Det såg ut som att hon väntade på någon. ”Lomise?” Frågade Ragdoll. ”Vänta bara…” De andra tittade på varandra. ”Tre, två, ett…” sa Lomise och just då kom det in fem pandor inspringande. Pomspanda, Sheris, sattastugan, fghij och liva16. ”Lomise!!” Skrek alla. ”Kan jag få din autograf?” Lomise skrev på ett kort som Sheris hade med sig samtidigt som hon pratade med de andra. ”Detta händer dig rätt ofta va?” Frågade Treeo. ”Du skulle bara veta ;) .” ”Skulle inte stå ut :tired:” ”Lomise! Kan du ta bild?!” ”Mitt minneskort är snart slut, sorry” ”Men kan jag ta bild då?” ”Ok” Lomise poserade tillsammans med de andra. När de hade gått satte sig Lomise igen. ”Vad var de då?!” Sa Treeo och överdrev en liknande posering som Lomise hade gjort.

”Du är en sån’ diva!” ”Men kom igen, varför…” ”Talk to the hand!” ”Hmm. Så Lunie, vad har du gjort? Har du hört om kidnappningarna?” Lunie tittade förvånat på henne. ”Va?” ”Ja. Det är tydligen någon som kidnappar pandor :S Tydligen är Ella, Max, Bambupa och Adnan borta :S” Lunie svarade med en blick. ”Säkert bara någon som ska skrämmas…” Sa Ragdoll lite snabbt. ”Om ’den’ försöker ta mig ska jag ta fram min motorsåg och strimla han i småbitar och sen ska jag döda honom!” Skrek Treeo.

Alla beställde var sin glass. ”Lunie, varför har du dendär hatten på dig? :S” Frågade Lomise ”Jag gillar den” ”Men den är inte din stil” ”Men den passar till min frisyr!” Lomise mumlade lite på skoj.

Efter en stund var Treeo och Ragdoll tvungna att gå. Lomise lutade sig lite mot Lunie.

”Jag har hört att det är Still som fångat dem. Jag tror han blivit utläst. Men jag vet inte vem som kan läsa på det sättet… Vet du?” Lunie satt tyst och funderade. ”Jag kanske vet en som kan läsa ut pandor och saker… Du vet Siik, hon har typ sagt att Pomis är helt otrolig på att läsa! Tydligen så har hon tjuvlyssnat på honom när han skulle läsa högt i skolan.” Lomise såg fundersam ut. ”Så… Du menar att Pomis… Har läst ut Still??” Lunie ryckte på axlarna och åt lite på sin glass. Hon fortsatte: ”Kanske. Du kan ju fråga honom.”


Still är tillbaka-Del 1

Här är den nya sagan! Bara så ni vet så valde jag de som kom med slumpvist :)! Bortsätt från Lunie, Treeo, Ragdoll och Bambupa för de är liksom mina vänner på riktigt :) Så dem har jag försökt göra så lika som möjligt medans de som vann tävligen känner jag inte så väl så de kanske inte är som i boken ;p

Lomise var i sin koja. Det var mörkt och kallt ute. Hennes djur var hos Amandaseh för att sova över hos hennes djur. Själv satt Lomise och lyssnade på musik. Hon skulle gå och lägga sig då hon såg någon knacka på fönstret. Hon gick dit för att se efter.

Det visade sig vara Eliwn som stod där. Hon pekade mot dörrens håll. Lomise sprang dit och låste upp. Eliwn kröp in och la sig utmattat på golvet. ”Lomise…” Fick Eliwn ur sig. Lomise lutade sig över henne. ”Vad kan vara så viktigt att du kommer hit mitt i natten?” Eliwn log lite. ”Det är Still …” Hon reste sig. ”Va?” Skrattade Lomise men Eliwn såg alvarligt på henne. ”Han har tagit dem.”

”Va!!” ”Ja! Still har tagit dem!” Lomise såg förskräckt på henne. ”Vilka dem?!” ”Alla!!! Ella, Max, Bambupa, Adnan… Alla!” De båda satte sig vid matbordet och fortsatte. ”Men jag hittade ju på Still. Sen visade kom ju Musa och började skriva på min blogg lite. Så de finns ju… men… Still är ju god… ?”
”Jo, tjena. Inte sen det som han gjorde. Han kidnappar alla! Jag skulle göra en grej med Adnan och vipps!! Så var han borta.

När jag skulle gå in till köket stod det på väggen med blod: ALLA! Och så var det signerat: /Still” Eliwn tittade på Lomise dramatisk. Men hon bara hängde med huvudet och tittade tillbaka.
”Och ändå är du lugn?”

Frågade Lomise. ”He, ja. Still är ju din figur. Så du borde ju veta hans svaghet. Eller i alla fall hur han kom hit.” Lomise tittade förvånat på Eliwn. ”Hur skulle jag kunna veta hur han kom hit??” Frågade hon alvarligt. Eliwn kände sig lite nervös nu när Lomise inte kunde hjälpa på samma sätt som hon hade hoppats på. ”Så… Du kan inte stoppa honom?” Lomise reste sig upp. ”Nej… inte än… inte utan att veta hur han kom hit.” 

Eliwn tittade oroligt på henne. ”Men det ska jag ta reda på.” Avslutade Lomise och gick mot dörren. ”Du ska nog gå nu. Det är sent.” Eliwn tittade fortfarande oroligt på henne. ”Men om han tar mig då?” ”Eliwn! Du är nog inte säkrare här ^^” Skrattade Lomise. Eliwn log ett det har du rätt i leende och gick.
När Lomise stängt dörren slutade hon att le. Hon gick till sin säng och funderade.

”Alla? He, kanske lite överdrivet men ok…” Hon la sig under täcket och tog sig Bläckmagi-bok.
”Bläckmagi! Uppföljare till Bläckhjärta! Vad ska hända nu?” Lomise läste högt för sig själv ”Meggie tittade på bokstäverna, svarta och vackra. Hon letade efter stavelserna på tungan, försökte tänka sig världen som orden viskade om, träden, fåglarna, den främmande himlen… Och sen började hon läsa med klappande hjärta. Hennes hjärta klappade nästan lika fort som den där natten då hon skulle med sin röst…” Lomise kom inte längre förens hon lade ifrån sig boken. ”Läsa in och ut sig ur böcker… He” Lomise la sig till sist. Då slog det henne. ”Det är klart! Still blev utläst!”




Tema-Bak och vänt

Temafredag!!
Jag:

Det ser såååå fel ut

Ragdoll:

Sååååååå sjukt skummt och fel!!!!

Min mobil

Igår hade jag köpt söööööööööööööta Manga-Mat-Klistermärken och så satte jag dem på min mobil

De i min klass tycker att det är lite överderivet men de har inte sätt Fokis mobil


Max i knipa

Ni har säkert läst om att Max råkade skicka ett I :love: you brev till Penny fast den igenkligen skulle komma till Ella. Ella pratar inte äns med Max!

Här är lite olika teorier på vad som är det värsta som kan hända:

1: Penny börjar gilla Max och Lenny börjar gilla Ella :thumbdown:

2: Lenny spöar Max :thumbdown:

3: Ella blir skitsur och börjar hata Max :thumbdown:

4: Penny vill bli ihop med Max och Lenny spöar både Max och Penny :thumbdown:

5: Ella blir så deprimerad att hon lämnar panfu :thumbdown:

(Jag har fixat bilden ovanför)

Här är det :thumbup: sakerna som kanske kan hända:

1: Max säger till Penny att det bara var ett misstag och han ger Ella massor av blommor!! :thumbup:

2: Max och alla överaskar Ella med en I :love: you fest för Ella och Max :D :thumbup:

Det var nog alla ideer jag fick just nu :)

Spel-Kul berg-och-dalbana


Spel-Rainbow Spider


Kick off-WeeMee

Kick off gänget som weemee's

Likt?

Spel-Den feta grisen

Här är ett till spel som jag tycker att ni ska prova :P
Den heter Den feta grisen och går ut på att grisen ska äta så mycket som möjligt :P
Skulle vilja vara den grisen


Min egna bollynalle!!

Nu när man inte kan köpa bollynallar längre (:mad: ;() Så har jag de senaste veckorna sytt et egen :D:D


Det är blackBoy :D


Jag gjorde en mössa åt han för att jag inte blev så nöjd med huvudet
Från början var huvudet super-knäppt :S
Det var som om någon hade blitit i den


Panfu centralen 2


Panfu centralen 1


Jag är som en BMW Z4 Roadster!

Hihi
Idag satt både jag och Mamma framför datorn och jag visade lite om vad jag kunde
Jag visade till exempel hur jag satte in denhär:
Och hur jag laddar över You tube klipp till bloggen m.m.

Och hon tyckte att jag var sååå extremt snabb :P Såhär sa hon typ:
Jag är som en liten bil som kör i 50 på en grusväg medans du är som en ny sportbil som kör gasen i botten på en Tysk motorväg :P
Hihi! Viste inte att jag var snabb

Sen när vi sa det till Pappa visade han bilder på det som mamma sa :P:
Mamma:
Fil:Trabant Trabbi Budapest 085.jpg

Jag:

↑BMW Z4 Roadster↑


Min familj som WeeMee's :P:


Sagan

Hej! Nu är jag klar med min nya saga :D Den blev mycke kortare än de tigare jag skrivit. Den förra hade typ 9000 ord men denna har "bara" 3000. Men jag hoppas att den är spännande ändå. Den heter Still är tillbaka.

Det var extremt många som ville vara med och som ni förstår kunde jag ju inte välja alla. Jag kunde ju ha gjort det men då hade sagan bara handlat om att någon träffar 70 pandor och det hade ju inte varit så kul :S
De som kom med var:
Pomis, Ragdoll, Lunie, Amandaseh, Treeo, Bambupa, Pomspanda, Sheris, sattastugan, fghij, liva16, Siik, stella17, JAKOB, Chloes, Goldy och Linde123, Elwin och Adnan_von_panfu
Den ena med större roll än den andra. Några näms bara men är i alla fall med. Så om du är en av de åvanför så förvänta dig inte så välldigt mycket.

Nu i efterhand märker jag att sagan är välldigt mycket baserad på boken Bläckhjärta
Så om ni gillar denna sagan kommer ni att ÄLSKA bläckhjärta :D Den fins som ljudbok ifall det är jobbigt att läsa en bok som är 4 cm tjock :P

Men sagan kommer inte idag. Jag har massa att göra med bilder! Så ni får hålla ut några dagar till :(


Amy Diamond & Mikael Rickfors - True Colors


Vill ha snö!

Hej! Jag har varit med om 2 vintrar i panfu och de har varit ganska lika. Helt plötsligt är det fullt med snö i panfu... Inget mer. Jag hoppas på att det ska börja Snöa på ett par ställen.

Vintern 2008:

Carl hade en konstig varelse fångad och man skulle ta med sig gurka och bananer :P



Något äventyr med en sorts mumie:


Miniäventyr med en konstig bil :S


Julkalender :P

Man fick dethär:



2009:

Typ likadant men Carl bygger en iglo

Och att de gör en en rolig grej på vulkanen :P

Och att det var en pepparkaka som gav en saker :P



Är det inte ganska konstigt att av alla ställen i Panfu som det är snö året runt är på vulkanen :S
Det är klart att det är högt men det borde ju vara välldigt varmt uppe på en vulkan :S


Helikopter!

Jag fick ju en helikoptertur i födelsedagspresent och idag flög jag :D Första gången med helikopter faktiskt. Inte alls läskgigt. Balder eller till och med flygplan är "läskigare" än att flyga helikopter :)

Det var en världensbarn insamling så ALLA pengarna mamma och pappa betalade gick till Världens barn :D

Jag "skakade bössa" när jag var... 8 tror jag :) Jag var till och med i tidningen för att jag var den yngsta som skakade bössa där jag bodde

Här är bilder från helikopterturen :P





Vissa skulle säga att bilderna är snea men jag säger att världen är rund

Mjau Gizmo

Gizmo i Mjau verson

 +

Frågor och svar 8 - 16 Okt

oboy22:  Lomise hur gör man en egen blogg, jag har testat men det funkar inte ;(

Klicka HÄR

cken:
Hur gör man en header??

Klicka HÄR


Sheris: Vilken hemsida gör du dina bilder på?

Panfubilderna: Jag tar kort på dem med en Print Screen knapp
Ritade: Jag ritar de på photoshop


siik
: när man ska ändra färg på texten var ska man skriva koden?

På HTML grejen

 

Lola100: Jag har två frågor:
1. Typ leker du med pet shop eller samlar dem?
Jag samlar och gjör videos med dem
2. Har du på dig "tema natur" och de andra i skolan?
Bara jag och 3 till men jag skulle vilja att ALLA i skolan hade det :D

Anzy: Hej! Jag har en fråga! Den vita bakgrunden du har när du tar fotton på dej! vad är det förnågot en gardin eller ett draperi???

Det är lite olika men antingen är det ett lakan eller en vit vägg :) 

Anzy: Om nån annan skulle bli pandastjärna! Skulle du bli sur på den då när den blev det för att den personen typ tog ens plats?

Det klart att man skulle bli lite besviken men sur skulle jag nog inte blivit :S


sissj: lomise jag skulle järna villa veta?
1. Hur var det att få va med i tv.
Jag blev såklart superglad :D:D:D
2. Jag skulle vilja att du lärde mig hur man får en panfu blogg snälla hjälp!
Klicka HÄR För att gjöra bloggen och sen klicka HÄR och leta reta på info så du får en fin blogg :)

Bobby10: Heej på min knapp står det Prt Scr och under står det Sys Rg! Jag klickar och Klickar och Klickar och Klickar! Men inget händer! Jag får inte upp någon paint grej eller nått! Snälla hjälp mig!

Det är meningen att man själv ska ta upp Painten. Den borde ligga bland Tillbehör på din dator. Sen klistrar du in bilden med Ctrl + V


Pifig: Du har väll flowors som desagn? Den ju gul där man ska skriva, hur gorde du så den var vit?

Gå in på stilmallen. Högst upp hittar du:
body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: #CC00AA;
}
Ändra CC00AA till den
färgen du vill ha.

 

Cia: Hej! Vadför har du inte berättat vilka som kom med i din saga :(

Jag är inte klar med den än

mollymo: lomise hur gör man när man har FLOWERS mappen i si blogg
hur får bort det vita aa kolla denna blogg ser det det vita LÄNGST ner på headern?

Öppna stilmallen. Leta rätt på stället där det står #header. Ändra alla siffrorna så att det blir så här:

#header {
padding-left: 30px;
padding-bottom:0px;
padding-top:0px;
margin: 0px 0px 20px;
width: 770px;
height: 0px;
background-color: #FFFFFF;
}

Silent_hill3: Jag gör min header nästan hela tiden, & blir aldrig nöjd med den!
Hur gör jag header så bra så jag blir nöjd med den?
Jag har testat på gimp & paint. Dom blir aldrig bra! Jag vet att du använder photoshop...

Det är nog en fråga som du får ställa dig själv. Jag kan ju inte veta hur du få en header som passar din smak :)

twinkii: vart gör du dina bilder ng stans? som te.x de där me anti fansen?

På Photoshop


Slafsen: Hej Hej när jag ska lägga ut bilder på min blogg, så går det inte med alla bilder? :O Vet du varför? Hehe jag är dålig på sånt ;)

Det har hänt så för mig också :) Det kan bero på att de är i ett visst format som gjör att de inte går att laddas upp. Försök att ändra bildernas format. :)


LerPanda/Lucia

Jag har gjort en liten lerpanda av cenitleran jag fick i söndags :P Den är 7 cm

Det var välldigt länge sedan jag formade med lera ^^ Siste jag gjorde det var i 5'an. Då gjorde jag bland annat denhär:

Ett MINI Lucia tåg :D Lucian är 1,5 cm :)

Tema-Årstider-Snöig

Hej! Ni som bor högst upp i sverige har redan fått snö va? :P Idag är det i alla fall Tema årstider (Typiska väder :P) Och jag är ett snölandskap ^^ Jag tänkte vara snöflinga men sen hittade jag en liten snögubbe så jag blev snölandskap ;p

Armbanden fick jag av Ragdoll i Lördags :)


Från början var mina ögonfransar sockrade ^^
OBS: Om ni tjejer ska sminka er med socker så varning: Det gör ont att ta bort! >.< 


Här är temat på Panfu. Hittade bara Kläder till vinter kläder :)


Kissin U


I tisdags

Dehär hände i tisdags:

Jag skulle ta isär ett tanjentbord på Tekniken i skolan. Men den ville inte tas isär även fast alla skruvar var ute. Så jag försökte dyrka upp de med bestick. Efter att massa andra försökt och det inte gick hade det gått typ 20 minuter. Så jag ringde den jag hade fått tanjentbordet ifrån och frågade om jag fick gjöra söner det och det fick jag ^^ Så jag roppade till de andra "Vem vill se på när jag kanstar denhär i marken, utanför?!".

Ganska många földe med :P Så jag kastade! Men det gick inte  Så Min vän fick gjöra det också och då gick det :P Men den var fortfarande inte helt isärtagen så vi gick in och jag och Treeo tog i var sin del och drog! Och då blev den till slut i två delar :D:P

Och sen tog jag den delen med alla tanjenter och vände den upp och ner, och så tog jag en kniv och hackade ut alla tanjenter :P



Stäppar med händerna

Här är en video jag hittade hoss Foki och jag är bara tvungen att visa den för att den är sååååå grym :D:D:D


Smart? :P


Vill du vara med?

Hej!
Jag ska skriva en ny panfusaga :D Ni har ju frågat efter det och jag känner mig skrivsugen :P
Men jag ska inte skriva en sån som jag brukat skriva utan en med riktiga pandor i :D
Jag ska ha några av mina "riktiga" vänner och ett par av er
Så jag ska ha ett litet lotteri :P
Jag kommer bara ha med namnet så alla bilder mm kommer jag fixa själv men skriva till namnet :P

Om du vill vara med så skriv här ditt Panfunamn, Pandafärg och Fresyr. (Om du inte är GP så säg vad du har för riktig fresyr eller den som är mest lik på Panfu :P)
(Om du har en blogg kan du också skriva till den ifall jag behöver få reda på med detaljer )

Men de eller den jag väljer kommer bara vara statist. Alltså inte vara så välldigt mycket.
Kanske vissa är med mer än andra men isåfall ska de med lite större roller vara de som jag känner lite extra :)

Jag har ingen aning när jag kommer vara klar men jag hoppas det blir snart :)

Tidigare sagor:
Flickan Amira
Platspandorna
Sagan om Belle

EveryBody Else


Tråtan

Idag hade jag släckt-födelsedags-fest. Jag gjorde min egen tårta


Står 14 på den :P

Jag fick 400 kr, Cenitlera, Jojo och typ magneter


Och igår fick jag fina saker av Ragdoll :D
Tex Mjau 1 :D

Den var bara 2 kapittel lång men jag älskar den :D
Ska önska mig de andra 3 Mjau böckerna :P

Ser ut som att de fins som hel bok också :P Ska önska mig den i stället... fast jag gillar ju att de är en och en :S


Och sen har jag ju fått massa fina digitala presenter :D Tack, tack




Round and Round


Jennys kommpisar

Även fast Kick off är nerlagd för tillfället ska jag fortsätta skriva om den ibland för att stötta Yokaj :)
Jag har letat igenom böckerna för att hitta Jennys kommpisar :P
Förts, såklart Meja ;)


Sen är det Jennys Judovänner, Marie, Miray och Myxa:



Och sen hennes vänner i det "poppulära gänget":


Och så fins det ju de som inte alls är vän med Jenny; Paulina och hennes vänner:


Jag rekomenderar Kicm off till ALLA! Om du inte läst den, LÄS DEN!! :D

Födelsedag nr 14

Jippie!! Jag fyller 14 idag :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D (Fyller fjortis :P)
Om ni vill läsa om förra året så klicka HÄR :)
Jag blev väckt på morgonen och fick julmust igen :D Den kommer till min afär presis till min födelsedag :P

Moxie, Plamobil, Pet shop, Gummiankor, Digetal fotobok och... en liten helikopter?
Den lille hellikoptern (som ni ser på Moxielådan) är faktiskt ett smakprov på EN RIKTIG HELIKOPTER-TUR :D
Jag ska såklart ta massa bilder så ni får se :D

Ett såntdär mini-kamra-digital-album fick jag av Ragdoll förra året  Det hade mamma glömt
Men det är ju kul att ha två

Gummiankorna fick jag för att jag ska börja samla :D
Den stora är ascool :D När den är i vatten börjar den kvacka, lysa och spruta vatten :D


Jag har även fått digitala presenter redan :D
Från Anzy o co:


Från Emilio10 & Pexy05

Tack så mycke :D

Maroon 5 - This Love


Frågor och svar 1 - 8 Okt

Jaida:
Hur får du så bra färg på dina bilder??

Svar: Menar du de som jag målar eller panfubilderna?
De jag målar är bra för att jag gjör de på Photoshop och panfubilderna är bra för att jag sparar de i formatet PNG

Silent_Hill3:
Hur får du in bilderna så bra på din header? När jag ska ta in mina i en svart header så blir det vitt bakom ( jag tar markera valfri form ). Hur gör du?

Svar: Jag klipper ut dem på Photoshop och klistrar in dem på Paint. Då klickar jag på en knapp som gjör att bara utklippet kommer med utan de vita bakom.


Pandania00:
Hej Lomise!
Jag försökte som du sa, men det ville inte funka! :S
Kanske du kan hjälpa mig lite mer? Det kom inte fram något.
Frågor:
1. Vad är PNG? Varför sparar man saker där? Hur?
PNG är ett format man kan spara en bild i
2. När du gör headers, (som den du har nu) gör du den i Photoshop eller Paint då? Hur gör du så att du kan klistra in saker utan att det blir vitt bakom?
Jag gjör den på paint men tar hjälp av photoshop. När du klickar på Markera-knappen kan du klicka på en grej som visar att bara klistra in utklipp utan de vita bakom.


lola100:
Hej! Kan du inte skriva lite mer sagor?

Svar: Jo :) Det vore kul :P Men jag vet inte vad den ska handla om och det är ju lite knepigt att skriva manus för mig för att jag inte vill ha med riktiga pandor


aldis:
du jag försökte men när jag skulle endra i stilmallen så gick de inte de blev bara vitt:( snälla hjälp mig

Svar: Jag vet inte vad du menar :S Vad blev vitt?


Lawiny:
Hur fixsar man färg på texten

Svar:
Skriv en liten grej för att tästa... typ HEJ. Gå sen in på HTML grejen på inlägget. då står det ju bara HEJ där. Sen skriver du in koderna nedanför så att det ser ut såhär:
<span style="COLOR: #00ff00">HEJ</span>
Då blir det såhär:
HEJ
Och ordet blir limagrönt. För att byta färg går du in HÄR och välger färg som du klistrar in där det står:00ff00

Förta gången jag prova blev det helt fel men det funkade efter några gånger


lyre6:
hej lomise
jag hade nått som heter flower, vad ska jag göra nu

Svar:
Nästa steg i bloggandet kan vara att fixa Header

Pifig:
Jag har ett antal frågor som jag vill ha svar på:
1. Kan du läsa min blogg?
Det är välldigt många som vill att jag följer deras bloggar
2. Hur lång tid tog det för dej att få in din blogg på listan? Min kommer aldrig in där
Min var redan där när den listan kom dit
3. Hur länge har du haft din blogg?
Ett år :)
4. Hur gör du sånna undersökningar?
Va? Vad menar du?


lilla mini:
hur får man såna där bilder på vänster sidan? ( allså det där som du visar din egen födelse dag på där menar jag hhur får man bilder där?)

Svar: Klicka HÄR


curry:
En fråga ... HUR!? Har du fått vara med i panfu reklamen??

Svar: Ella kom till min koja och frågade mig :P Läs om det Här

juiaplutt:
Hej Lomise!Jag har några frågor. Hoppas att du kan svara på alla frågor.
1 kan du och jag ha en panfu träff serv kidspanda eller pandalandnd tid 15 16 datum imorgon (5/10).
Jag har inte privata panfuträffar
2 kan du göra ett inlägg om photochop (det är väl där du gör dina bilder?).
Jag önskar att jag kunde men det är välldigt kompleserat att bara skriva om
3 om du och jag kan ha panfu träffen kan du fråga ella och max om dom kan då?? snälla.
Jag känner inte Ella och Max på det sättet
4 vrf ska man spara bilderna man har tagit i datorn i pgn format eller hur det var det stavades?
För de inte blir så "skrovliga" då. Alltås att de ser bättre ut
En fråga till jag är ganska ny på bloggen för jag har inte läst alla inlägg än! vad ska man göra om man inte får en blogg kan du några bra knep??
Klicka HÄR så får du knep :P
mgvh juliaplutt igen! jag älskar din blogg stort bloggfan!:):):);P:cool::bigeyse::p hej då!!!!


luddis01:
hur läger man in bilder från panfu och vedio

Svar: Klicka HÄR och HÄR

Cia:
Hej! Hur kommer du in i tyskland? :) : )

Svar: Jag gjorde en till panda fast på tyska


Talola:
Hej jag undrar om du har någon mera blogg??
jag gillar bloggar :P
det va det jag ville

Svar: Jag har denna såklart :P Och så har jag Svampbob-bloggen och Lomise Nyhetsbloggen


speddy:
Hej Lomise, hur tar man bort namnet på bloggen från headern man har i början???

Svar:
Gå in på kodmallen till:

 <div id="header">
  <h1><a href="${BlogUrl}">${BlogTitle}</a></h1>
  <h2>${BlogDescription}</h2>
 </div>

Och ta bort de två raderna i mitten så det står:

 <div id="header">
 </div>


Pappare: Lomise Kann du säga vart eller hur man lägger in två bilder på sin blogg snälla svara på ett inlägg!

Svar: Jag förstår inte vad du menar med 2 bilder :S

Rebecca10:
Men hur lyckas du alltid vara inloggad när Ella är det????

Svar: Slumpen tror jag :P

siik: Jag sa att ingen va mer värd en någon annan att alla va på sitt sett. Räknass det som anti fans?

Svar: De som hatar mig är mina antifans. Så du avgör själv om du är det.


Cihira:
HUr laddar man över videos från youtube till sin blogg?

Svar: Klicka HÄR 


Tema-Natur

Hahaha!! Ni skulle sätt reaktionerna idag på min skola  De typ; Shitt!!! Louise! Vad du överdriver!! Vad är det för tema idag!? Ehhhh......


(Låssasblommor )



Temat på Panfu:


Panfu nytt

Jag loggade in för några dagar sedan. Jag kan helt klart säga att det var fler Antifans än fans där. Antifans är de som absolut INTE gillar en:


Det fins en uggla som väntar på dig i djungen! Ta honnom och sätt han på din axel :D

Är lite som dendär lila apan man kunde få förr. Jag skulle fått den men jag lyckades inte ;(
Man kan tävla mot utvalda pokopets nu :D Tackar Elouise :P

Träffade Ella nyss :D Oj, vad stimmigt det var!


Simon's Cat in 'Cat Chat'


Joe and the triangles scene

Älskar klassiska låtar som gjorts om till rock :D

Min skoldag idag

Hmmmm... Var ska jag börja? :P
Tekniken idag skulle vi välja var sitt projekt. Och såklart skulle en av grupperna bygga en vulkan!  Hur orginellt som hällst!

Och igår gjorde jag en mask i slöjden :P
Kanske inte så fin men jag hade inget att gjöra  

Och här är lite bilder från gympan :P:
 

Lite svårt att le när jag hänger upp och ner :P


Ready, Set, Don't Go


Servar

Våran minst besökta serv är nog TeenPanda. Men i Tyskland är det en av de Poppuläraste :P

Och de har GuldPandaservar :O Slulle vara intresant att ha de i sverige också :P


Ingen bollynalle

Hej alla ;(
Ni kanske har sätt att man har kunnat köpa panfusaker på Tyska panfu :D?


Men de går inte att köpa där längre ;( Till och med Bollykids är borta ;(
Jag har önskat mig en såndär bollynalle välldigt länge (Mer än ett år) och så tar dem bort dem ;( Till och med skyltarna på tyska panfu är nertagna :(


Club Pingvin har sååå många saker men nu har panfu inget :( Hoppas att de tog bort Shoppen bara för att de ska förnya den :D (Vadå hoppas på för mycket ;))

Engelsk Lomise reklam


Engelsk panfureklam


Enhörningen

Jag var i läskiga skogen idag.

Det var en panda där som undrade hur man fick sadeln till enhörningen. Då kom jag på att det faktiskt var ett tag sedan som man fick den :S
Då ska jag berätta det för de "nya" pandorna :)

Jo. Sommaren 2009 (Förra året) så var det en grej med att Ella och Max var bortresta :) De var på en jorden runt resa :) (Det var faktiskt där som de blev ihop:P.) Och då skickade de massa brev och de skulle man samla in och gissa vad de olika bokstäverna i breven blev för ord :) Titta på videon så förstår ni :P (Ta i fullskärm så ser ni bättra vad hon  skriver :))

Det var innan de började med de "handmålade" bilderna på Ella och Max så det fans inte så många bilder att se :(


Hoppas att den kommer att komma igen :)

Hihi! Professor Bookworm  Det betyder ju BokMask ;p

One and the Same


Träffade Eva

Hej!
Idag skulle jag gå och titta på The Smashing Pancackes igen :)
Jag satte mig ner och tittade på dem.
Det var bara jag där då :)
När de spelat klart låten såg jag Patty viska någonting till Eva.
Sen viftade Eva med handen. Som ett: Kom hit! Vink.
Jag sprang till henne.
Jag fatta ingenting :S
När jag kommit fram frågade Eva mig: Är det du som är Lomise?
Jag blev paff. Jag fick fram ett Ja... Hon log.
Hon berättade att hon var impad av att jag var den första som vunnit Bloggklubban :)
Jag blev välldigt glad och frågade om jag fick ta en bild på Henne och Patty.

Jag skulle presis fråga om jag fick intervjua dem då Fiatpanda kom och värkligen ville att jag skulle gjöra en grej med henne. Så Jag sa Bye, bye.

Bad news

Panik!
Jag kan inte gå in på min blogg och nästan inga andra häller ;(
Bara 5 har kunnat idag ;(
Något måste vara fel med blogg.se :(

The Smashing Pancackes

Idag gick jag på The Smashing Pancackes konserten :)

Men det var lite tråkigt att vara där ensam. Så jag gick till en fullare serv :)

Då var Max där :D Och alla firade hans födelsedag :D

Och så träffande jag fans :D

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
Undra varför man inte får bjuda in pandor :S:S:S

De spelade i vintras också :)

Hittar ingen bild på när jag var där :S Men de var iallafall där för att fira panfus 2 årsdag :D


Frågor och svar 24 Sep -1 Okt

Samra09: Hej en liten fråga kan du skriva i din blogg när du hälsar på i panfu ^^ du kanske gör det ofta men vi vet inte när ^^

Svar: Jag brukade gjöra det men jag får lite för mycket uppmärksamhet ibland :P Och alla gjör en sån stor grej av det så jag gjör det inte lika ofta

Hellburger:
Hej lomise, min kompis wilhelmvgs guldpaket tar aldrig slut!
Hur avbokar man det?

Svar: Det fins en liten knapp på menyraden. Klicka på den så är det en början till att avakrivera GP't


ponjio: Hur gör man så att man kan ha en video i sin blogg?

Svar: Klicka HÄR

Pandania00:
Hej Lomise!
Jag har en fråga till dig: Hur lägger du in det här där du skriver: Bortrest, fredag, lördag söndag. Min födelsedag: ... Max födelsedag:... Ellas födelsedag: ...
Osv? Kan du berätta?

Svar:
Jag lägger in en kod i kodmallen som heter:
<img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1273141/images/2010/fdelsedagar_106526706.png" border="0"></a>

Pomis_10: Kostar det att ha blogglivn?

Svar: Nej :)
bloglovin

nissas:
Hej lomise. Hur vet du hur man gör header?

Svar: Jag förstod hur man skulle gjöra automatiskt när jag började fundera. Om du vill veta hur man gjör en så klicka HÄR

Mollymillan:
Hej lomise<33
Hur gör man bloggbakgrund?

Svar: Jag vet inte hur man gjör när det gäller bilder i bakgrunden. Men med färg:

Gå in på stilmallen. Högst upp hittar du:
body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: #CC00AA;
}
Ändra CC00AA till den färgen du vill ha.

Sh123:
Spelar du Movie star planet,och isåfall,vad heter du där?

Svar: Nej. Det gör jag inte

LINN1111:
hej lomise jag har en fråga till dig. Hur gamal är du?????????

Svar: Jag ska fylla 14 snart

Chloes:
Jag har några frågor.
1. Hur får du till smileysar på din blogg??
Klicka HÄR
2. Hur får du till så bra färg på bilderna som du målat??
Jag målar de i Photoshop :)
3. Hur får man till Kategorier? För det är typ att man måste skriva i nån kod typ.
På Bloggöversikten; Mitt i mällan Översikt och Statestik. Där kan du skaffa kattegorier
4. Hur får du till bilder på länkarna??
Klicka HÄR
Jag blir jätte glad om du svarar!


ackeee:
Varför har du slutat med panfu?

Svar: Jag har inte slutet med panfu!
Jag är bara inte inne lika offta

mulla123:
men jag vet inte hur jag ska ta kort på panfu till bloggen... tar du med kamera och legger in??

Svar: Klicka HÄR

erin123:
hej lomise svara gärna på detta hur får du din panfublogg på listan? svara snälla!!!!!

Svar: Min var där redan när listan startades men klicka HÄR om du vill få in din


Tema-Djurigt

Katt!
Hej Ragdoll!
Katt!!
Hehe. Ja. Idag är det ju djurtema, så katt...
Katt!!!
Får jag prata nu!?
Katt :(
Som sagt. Det är djurtema och jag var katt :)
Jag med!
Du var hund!!!!!!!!!
Neeee...
Jo!
Katt
Som ni märker är Ragdoll galen i Katter :P
Det Ragdoll hade i skolan vat ett par kattöron som jag sydde till hundöron. Det skulle blivit kattöron men det blev för hundiga :)

Och Lunie var en Häst :)

(Hon bakifrån)

Och som sagt så var jag en katt :)

Katt!
Vi har hört det nu Ragdoll 


Det som jag hade på kinden :P:

Söt va :meow: Jag satte på lite tejp, pudrade och drog bort tejpen :P
Jag ska nog börja med att ha såna varige dag :D Det är så kul :P

Temat på Panfu:




RSS 2.0