tips: Steven Universe!!

Här kommer ett jättebra cartoontips!! Steven Univrse!
 
Steven som bor med sina magiska vänner kämpar för att rädda från jorden från saker relaterade till gems. De må själv vara gems dock, men de vill inget annat än att rätta till saker som deras ras tidigare orsakat mot jorden.
Steven är dock ny med sina krafter då han är hälften människa. Men han vill väldigt gärna hjälpa ocskå.
Alla gems och de andra har så väldigt underbara personligheter! Och Steven är den bäst skrivna barn karaktär jag någonsin sett!
 
 
 
Denna serien har allt det där magknipande underbara som Adventure time har, bara det att här kommer allting mycket fortare. Adventure time är väldigt utdragen i jämförelse. Men Steven är så väl som Adventure time väldigt djup och har mycket oförklarad backstory. Jag kan inte säga att den har en mer intense bakgrund än AT men då allting kommer mycket fortare i SU så känns det mycket mer soft att kolla på Steven än på AT~
Och man får inte låta bli att nämna att det är samma manus skrivare som har skrivit några av de bästa avsnitten i Adventure time som har skrivit Steven Universe! ^u^
 
Steven Universe har varit omkring ett bra tag nu. Men det är först nu när säsong ett just slutat som fandomen riktigt började ta fart! Och även fast att jag var jätte taggad över serien när bara pilotavsnittet hade visats så var det nog först i höstas som jag började komma in i serien på riktigt. Men det är nog antagligen för att serien själv börjat komma in i sig själv först nu!!
 
Jag rekomenderar Steven Universe så extremt mycket!! <3!!
Här är några roliga och fina moments x3
 


Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0