Onödig random fakta om mig~

 

Jag älskar läsk på morgonen!

Vissa gillar kaffe och vissa gillar te på morgonen. Men jag älskar läsk! X3 Särskilt icas låssats päroncider! Jag blir liksom pigg av all kolsyra och socker och då jag inte gillar kaffe eller te så tar jag gärna läsk om det finns :P Läsk är dock också jättegott på dagen och kvällen också x)
 
 

Jag har inte uppdaterat min telefon på länge

"Men vad då då? Det är väll inget särskilt." Det kanske inte låter som något speciellt. Men jag har inte uppdaterat mig iphone på över tre år.. Jag har faktiskt bara uppdaterat den en gång sedan jag haft den. Men jag tyckte det var så himla jobbigt och grejer så jag har varit för lat för att uppdatera den sedan dess! Det är inte som att jag gillar att ha en gammal telefon dock. Men då jag gärna vill byta så snart som möjligt så kommer ju den nya att kännas nyare, eller hur? :) Jag måste verkligen byta snart.. jag kan inte ladda ner alls många appar med bara version 6.0.1 :C Men jag måste ändå säga att det är lite snyggt att fortfarande ha den gamla stilen i telefonen! Allt är så väldigt stilrent nu för tiden! Me no like.. lika mycket! 

Jag avskyr alkohol

Det är inte bara det att jag inte gillar att dricka det eller så (för det har jag aldrig gjort, uch) men jag gillar inte heller att vara runt det. Jag har aldrig gått ut till ställen med alkohol och har inga planer på att göra det. Även när jag skulle på nyårsmeet med nära vänner så ville jag under en lång tid inte gå bara för att en av dem skulle ta med sig några öl till bara sig själv. Och varje gång folk i klassen pratar om festande och grejer så blir jag så obekväm, även när de inte pratar med mig eller något. Så jag kommer inte att gå på varken bal eller studentfest. Så på flaket på studenten är nog det närmsta jag kommer komma (även om man inte får ha alkohol där på, men vem vet om någon är full sedan innan).

Så nej, uch för allt sådant! Jag bryr mig inte om vad någon annan gör men allt med fester och alkohol att göra får mig att bli så väldigt NOPE NOPE *går iväg* .... Jag har inga problem med att dricka 0.7 cider dock. Joel är ännu värre än mig dock. Han vill inte ens dricka det och är ännu mer nope mot alkohol :P

 

Sminket stannar på till kvällen!

När jag kommer hem efter skolan så byter jag gärna om till myskläder. Men sminket låter jag ändå vara kvar tills jag går och lägger mig! Anledningen är för att det känns som att jag kommer behöva ha det på! Tänk om jag behöver ta en selfie? Eller om jag skall ut senare? Det är också därför jag inte gillar att sminka mig bara för skoj skull. Det är inte kul att sminka sig mycket om jag ändå måste ta bort det sedan utan att ha visat upp mig i det? (Jag hade dock kunnat ta massa selfies men ändå :P).



Kommentera~

Namn
Remember?

E-post (visas inte)

Bloggadress



Trackback
RSS 2.0